Stát nebo sedět při obřadu

Ahoj holky, Jak jste tohle prakticky řešily? Včera jsme měli schůzku s farářkou. Budeme mít církevní obřad venku. Řešila jsem, kolik stolků skrz podpisy atd. No a řekla nám, že by chtěla, abychom seděli, když zaznívá podlitba a když jakoby promlouvá k hostům atd. A jakmile se říkají sliby, prstýnky atd, tak je jasné, že se musí stát. Jenže na podpisy zase doporučila, že je hezčí sedět třeba skrz hezčí fotky. No a já nevím, jak to prakticky udělat. Abychom tam nehrkali, aby židle nebyly pak vidét na fotkách při slibu, při polibku. Když tam vlastně bude i stolek na prstýnky, tak to na mě působí, že kdybychom tam měli sedět, budeme jak v lavici ve škole. Ta představa mi přijde úplně strašná. Jak to budete mít nebo jste měly vy už vdané? :-)
Odpovědět
@pitriseeek Kamarádi měli obřad venku na trávě, oddával je evangelický kněz a celou dobu stáli. Stoleček byl až za panem oddávajícím.
Odpovědět
Profilova fotka
@pitriseeek Na klasických katolických nebo evangelických obřadech se obvykle sedí. Podle mě to vypadá hezky, nepřijde mi na tom nic divného ani "školního". Ale je pravda, že při obředu venku jsem to ještě neviděla, jen v kostele.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?