Spolupráce s oddávající

Ahoj holky, potřebuji slyšet váš názor. Máme domluvenou oddavající, asi od května. Farářka. Věřící nejsme, ale zásnuby v dubnu a shánění všeho docela narychlo.. svatbu máme začátkem září. Vzhledem k nic moc komunikaci co se týká průběhu obřadu a obsahu řeči.. jsme si navrhli příklady jak si myslíme, že by to šlo provést, pro inspiraci.. Dostala se nám odpověď, že tohle je nepřípustné a že si musí rozmyslet jak dál... přitom to byly jen příklady pro ukázku. No, jsem teď trochu ve stresu že nás odmítne a my jsme se svatbou za tři týdny nahraný.. Zažila jste některá neco podobného? Mám se omluvit (na to jsem příliš hrdá) nebo hledat někoho jiného (utopie)? Svatba 2.9. Diky moc! An.
Odpovědět
Profilova fotka
@anieee88 A jak souvisí omluva s hrdostí? Jako farářka má asi nějaké předpisy, jak obřad vést. Pokud s tím jako nevěřící nesouhlasíte, holt se budete muset poohlédnout jinde. Oddávající nejsou jukeboxy, ze kterých padají songy podle tvojí volby,
Odpovědět
Navrhnete ji schuzku a zkuste to probrat osobne. Nemuzete ji nutit delat neco proti jeji vuli jenom proto, ze vy mate malo casu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?