Slavobrána - stát při obřadu pod ní nebo před ní?

Dobrý den, vrtá mi hlavou jak postavit stoleček - slavobránu - nevěstu se ženichem. Viděla jsem fotografie, kdy byl stoleček pod slavobránou a to mi přišlo divné. Jak jste to měly vy? Nejvíc by se mi asi líbilo, kdybychom stáli my dva pod slavobránou, ale nenašla jsem nikde pořádné fotky jak to vypadá. Nemá někdo fotku, kdy nevěsta se ženichem stojí přímo pod slavobránou?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme též přemýšleli,a nakonec to dopadlo tak,že jsme se svědky slavobránou prošli a stoleček byl až za ní. Řešila to tchýně, vyráběla ji,a tuším že ji tak nějak instruovali z matriky a kastelán. Ale pak jsme řešili, že to mohlo být jinak. Ale zase jsme měli pěkné pozadí pro fotky po obřadu,z druhé strany. Mrkni do alba,zas takový přešlap mi to nepřijde. Neměli jsme ji velkou. Někdo ji má až za stoleckem,jako pozadí,někdy zas snoubenci stojí před ní.
Odpovědět
Dobrý den, Dělám svatební realizace, tak snad přijdou vhod moje zkušenosti: Snoubenci stojí pod slavobránou zády ke svatebním hostům, stůl pro oddávajícího je za ní ve vzdálenosti 1 - 2 kroků. U svatebního altánu je oddávající, obřadní stůl a snoubenci uvnitř, svatební hosté mimo - před altánem. Někde chtějí ještě bokem malý stolek pro matrikářku, ověřte si to na matrice. Inspirující fotky najdete na stránkách svatebních fotografů, floristek nebo podniků (penzion, hotel) specializujících se na venkovní svatební obřady. Jukněte taky na Pinterest....
Odpovědět
Profilova fotka
Ono záleží i na tom, jak je velká, často je tak úzká, že byste se pod ní museli tlačit a oddávající za ní ani nebyl vidět. Z toho důvodu se často dává až úplně dozadu, až za oddávajícího, a tvoří pozadí celé svatební scény.
Odpovědět
@rebe my jsme si delali svoji a pomerne dost sirokou, ale asi to zkusim az na miste, jak to bude vypadat.. Diky za nazor :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přihodím ještě fotku, jak to vypadá vzadu, když je úzká...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?