Reverendka Jarmila Plotená - reference

Ahojte holky, mate zkusenost nekdo s oddavajici reverendkou pani Plotenou z Brna? Matrika je naprosto neochotna, tak hledame jine varianty na rok 2019. Dekuji mooooc!
Odpovědět
Ahoj, my si s ní domlouváme svatbu na tento rok. Občas mi přijde trochu zmatená (co se týče domluvy), ale vypadá v pohodě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Někdo něco? :)
Odpovědět
@niria ahoj,oddavala vas nakonec? Jaky to bylo? Meli jste svatbu v Brne nebo jinde? Dekuji
Odpovědět
@terezka18 ano oddávala. Jako já jsem napsala celý obřad a dala jsem jí tu část do doby než se zeptá, zda si jeden druhého bereme. Příště bych ji dala komplet. Jako přišla mi, že se na to moc nepodívala a zamotala se do toho, protože nevěděla kam má nacpat par slov o své církvi. Ale v konečném důsledku (a protože jsme tu svatbu měli dost volnou a pohodovou) tak nic zkazit nemohla 😃 ale pro náš typ svatby jsme nemohli sehnat nikoho jiného a církevní svatba před farářem či knězem pro nás nebyla. Ti by mi nedovolili si napsat vlastní obřad
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,prosím je to teda pani oddavajuca to pani oddávajúca z Brna ?:) zaujalo ma ze je mozne jej napisat ,,preslov,, k obradu a zháname niekoho na lesnú svadbu v Bystrci v Brne :) Ďakujem :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?