První setkání ženicha a nevěsty u oltáře

Hezký pátek všem, tak pořád přemýšlím...máme svatbu venku na louce, jen ve čtyřech a nějak si lámu hlavu s tím, aby mě přítel neviděl dřív než třeba půjdu k oltáři...Aby tam byl takový ten wow efekt :-D A ne že mě uvidí jak si to štráduju přes celou louku od auta - to z té dálky neuvidím jeho tvář a než k němu dojdu, tak se uklidní, zpracuje můj "zjev" a nebude to ono. A včera mě napadlo...myslíte si, že by bylo divné/blbé/ujeté, kdyby ženich stál u oltáře a jeho svědek by mu v přesný okamžik zavázal oči a až bych byla jen pár kroků od oltáře, teprve tehdy by mu šátek sundal? Sice jsem viděla pár fotek se šátkem přes oči, ale to mi přišlo že je to jen pro foto mimo samotný obřad... Neříkám, že jsem nějaké super terno :-D , ale budu nalíčená (normálně se nelíčím), závoj, super šaty....a tak... a jsem zvědavá na první pohled mého nastávajícího... Díky za vaše názory ;-)
Odpovědět
Mně se to nezdá jako špatný nápad... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já myslím, že to je hezký nápad :) Je to jen a jen váš den a pokud pro něj chceš být překvapením do poslední chvilky - myslím, že ho to dostane ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je to fajn. Můj drahý se musel otočit, když mě prvně viděl přicházet. Prý ho to strašně dojalo. Takže na mě nekoukal, dokud jsem nedošla až k němu. A dojatý byl. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradi to meli na svatbe tak, ze zenich dostal zakaz se otocit, takze nevestu uvidel az kdyz dosla uplne k nemu.. zavazani oci by mne osobne pri obradu prislo trosku divne
Odpovědět
Profilova fotka
já si myslím, že je to pěkný nápad:)
Odpovědět
Profilova fotka
Blbý to není, pokud to nevadí ženichovi:-), tak mě se to zdá jako super nápad:-) Ale dávej bacha, aby se samým šokem,jak má krásnou nevěstu, ženich neskácel k zemi :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě to přijde taky krásné a romantické, navíc při takhle komorní svatbě :-) Možná by to vypadalo hůř, kdyby jste měli svatbu v kostele při počtu 150 lidí, ale ve čtyřech lidech je to hrozně romantické a krásné :-)
Odpovědět
nebo ať zavře oči:-)
Odpovědět
Ja mam podobne dilema.. nejak vidim problem mezi tim, ze by mel zenich prijit s kytkou pro nevestu a mezi tim, ze ji ma videt poprve az u oltare. Jak ono to je?
Odpovědět
@chuckina :-D :-D Ženicha jsem se ptala a je pro...prý kdyby jen zavřel oči, tak by měl nutkání se "štěrbinkou" podívat, aby se připravil a třeba nebyl moc dojatý..je to lišák :-D :-D Asi...aby byl za chlapáka :-) Nene..pěkně si udělám nějaký šáteček..háčkovaný nebo ze saténu...
Odpovědět
je to krááásný nápad :-)
Odpovědět
@zizzik Já myslím, že je to kraj od kraje jiné...a i v dnešní době je to zase trochu jinak, hodně párů už spolu bydlí a není tam takové to poprvé do společného života, kde on si jí vyzvedává třeba u rodičů s tou kytkou... tak jsem to brala já, že to tenhle krok vyjadřuje... Víc se mi líbí to první sektání u oltáře. Moje kamarádka to měla i s matrikou domluvené, že OP předala svědkyně a ona opravdu přišla až na obřad a ženich byl pěkně dojatý :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja jsem to neresila do te doby, nez Joe rekl, ze to povazuje za samozrejmost (ze me uvidi az v kostele), pac tady je to tradice. Jinak tady teda stoji zenich zady ke vchodu a teprve az jim nevesta s otcem projde, tak se otoci, aby ji videl. Takze nevesta ma jeste cas upravit si popr. saty, zavoj atd :) Toz kdyby si tvuj partner nepral mit zavazane oci, muzete to jeste vyresit takto :)
Odpovědět
Profilova fotka
To bude určitě krásné :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?