Průběh obřadu

Ahojk holky, tak mě teď mamka sesadila zpět do reality.. Nějak jsme si s přítelem představovali, že mě uvidí až u obřadu až všichni budou sedět a já přijdu jako poslední a mamka mi dnes řekla, že to ne, že mě stejně uvidí až se tam lidi budou řadit před síní na matrice. Jsem z toho zklamaná, važně to tak je? Jak ve školce, že se tam všichni sejdou a budou nám říkat, kdo kde má sedět, kdo jak má jít.. a já tam budu taky se všema?
Odpovědět
ale není.. záleží na domluve s matrikařkou.... rekni ji predem svou predstavu a je to..... bud se to resi vedlejsim vchodem nebo pokud je parkovani nekde kde se musi dojit dojede nevesta pred vchod a ceka v nejake zadni mistnosti a nebo vystoupis az budou vsichni uvnitr a to se resi tak,ze zenich nebo svedek ma tvou obcanku aby ji predal pred obradem matrikarce bud v klidu,pokud to tak chcete je to o domluve ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to prece zalezi na vas, jak si to cele zorganizujete.. ja jsem byla na miste obradu prvni (trapas :-D jako bych se nemohla dockat), ale na druhe strane jsem chtela taky jako spravny perfekcionista zkontrolovat, zda je vsechno pripraveno, jak ma. a pak jsem silnym hlasem nahanela hosty do svatebni sine, aby se nekdo nekde nezapomnel (pulka byli cizinci, tak by matrikarka stejne na organizaci moc platna nebyla) :-D :-D hele, hlavni je si to rozplanovat predem a vsechny o tom informovat, kdy kam maji jit, pak uz staci jen aby to nekdo pouceny z rodiny trochu pohlidal, nemusis tam vubec byt.
Odpovědět
Profilova fotka
Musíš matrikářce říct, že chceš být utajená nevěsta. Pověříš svědka, dáš mu svou občanku, ať před obřadem podepíše papíry. Až budou všichni na místě, tak za tebou ceremoniářka přijde a řekne ti podrobnosti k obřadu a pak až půjdeš ty. Já to mám stejně, chci, aby mě všichni viděli až u oltáře.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?