Přípitek

Mám menší problém. Nesnáším víno,ani šampaňské,a děsí mě přípitek při obřadu. A tak nevím jak to vyřešit...Bylo by blbý kdybych se nenapila,ne?
Odpovědět
Profilova fotka
co takhle Martini nebo Cinzano? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nechceš alkohol tak co třeba sprite? My ho budeme dávat dětem :-)
Odpovědět
@88renca88 Tak tento problém bych chtěla mít :) Já piju všechno a budu ráda, když se nenacamrám ještě před obřadem :-) Dej si prostě něco jiného, než ostatní...vineu nebo ten sprite, jak píše amy001 (ten teda zas nesnáším já :-) ), pokud nechceš, aby to bylo tak očividné.
Odpovědět
No během hostiny jsme se už dohodli v restauraci,že mi do skleničky nalijí nějaké nealko,ale mě jde o ten obřad...tady na matrice by se mnou nejspíš vyběhli kdybych přišla ať mi tam nalijí džus místo vína. Jsem se snažila naučit to pít,ale pořád u toho dělám děsný obličeje,a na fotkách by to nevypadalo dobře.No přinejhorším budu jen předstírat že piju... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 A co treba lambrusco nebo nejake hodne sladke (ledove, slamove, tokajske) vino? s tim by snad nemeli mit problem, kdyby jste si donesli na pripitek vlastni lahev neceho co ti chutna..
Odpovědět
@martaveg Kdybych si měla donést to co mi chutná,tak by to byl jedině jelzin,a to se asi moc nehodí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 Ja bych to klidne zkusila :-D
Odpovědět
@88renca88 No tak nedělejte přípitek po obřadu, my ho taky nebudeme mít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 U nás si na obřad snoubenci nosí vlastní lahve s pitivem. Takže jim nalijeme to, co si přinesou. Kdybys přinesla Sprite, nalijeme ti tam Sprite :D Lahev se otevírá mimo zraky svatebčanů, takže nikdo neví, co se vlastně pije. Pokud by v ostatních skleničkách bylo něco jiného, pak jen nějakou "mašličkou" označit tu nealko sklenku, aby se to nepopletlo. Sice jsem dělala jen 6 svateb, ale zatím nikdo nevypil do dna. Všichni jsou tak vystresovaní a vyklepaní, že si jen smočí rty (i svědkové). Takže nikdo nepozná, že ses v podstatě nenapila, jen nahnula sklenku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?