Prichod zenicha k oltari

Profilova fotka
Holky a kluci,znate nejakeho zenicha,ktery sel-jde k oltari sam? On ma s rodici,takovy blby vztah. Na svatbe budou,ale nechce,aby ho vedla mama. Takze chce jit sam popr. se svedkem. Je to hoodne blby? Nevite o necem takovem,ze se stalo-stane. Dekuji za rady a odpovedi :)
Odpovědět
Muj je cizinec a nikdo z jeho rodiny na svatbe nebude. Bud pujde sam, nebo se svedkem nebo s mou maminkou. Ale nemame to v kostele
Odpovědět
Profilova fotka
Můj budoucí manžel přijde s oddávajícím a ministranty (máme to v kostele) z boku a počká, až já sama projdu k němu uličkou.
Odpovědět
Vykašlete se na to, co je nebo není blbé, ať jde tak, jak to cítí. Pokud chce sám, tak sám. Nebo klidně se svědkem, nebo můžete jít i oba dva spolu.. :-) Můj táta na své druhé svatbě šel s manželkou vedle sebe a za nimi šly svědkyně a nikdo se nad tím nepozastavil.
Odpovědět
Můj např. neměl klasický nástup vůbec. Neuměl si představit, že by šel uličkou. takže celou dobu "poletoval" mezi svatebčany a pak si jen "stoupnoul" na místo. Nikoho to nepohoršovalo a nemělo to ani žádné následky :)
Odpovědět
Profilova fotka
My to mame na matrice. Jo taky sem mu to prave rikala, ze podle toho jak to citi,tak bude. Me povede tatinek,takze spolu nepujdeme a dcera jako druzicka pujde se svoji sestrenkou. Dekuji za nazory :)
Odpovědět
My to budeme mít taky tak, že všichni budou už na místě, před začátkem se tam seřadí a můj muž už bude stát u "oltáře" a čekat na mě. (děláme to hlavně kvůli tomu, že to máme v přírodě a není vlastně odkud přicházet). Myslím, že je to úplně normální, i když v Čechách asi ne tak časté.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj muž taky bude stát už u oltáře, odmítá kdekoliv chodit;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my pujdeme k oltari spolu . Take odmital jit s mamkou. A oba nas napadlo jit spolu :-) prijde mi bezvyznamne jit s tatkou kdyz jsem s pritelem uz 14let. A oba jsme se rozhodli jit do toho spolu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to sem necekala takove ohlasy :) Tak rikala sem si,ze by mohl jit s dcerou,ale ta pujde s ostatnimi druzickami a budou hazet okvetni listecky :) On je frajer,ten si k tomu oltari pry dojde sam rika :D Sjoda,ze ho v tu chvili neuvidim jak se bude naparovat ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?