Příchod ženicha - hudba

Holky pomoc :) !!! Pro příchod mě a družiček mám vybranou tuto písničku: https://www.youtube.com/watch?v=GOVF1...... Chtěla bych tenhle styl zachovat také pro příchod ženicha, akorát jsem ještě nějak netrefila "na tu pravou" :) .... Jakou písničku pro ženichův příchod plánujete vy??
Odpovědět
Profilova fotka
@makulek Mám dotaz. Jak dlouho bude ženichovi trvat, než přijde? Jak dlouho bude ta jeho písnička znít, než začne hrát tvoje? Bude to víc než 15 sekund?
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, tak to nám hrála jen jedna skladba (Sarah Mclachlan - In The Arms Of The Angel ) a na tu šla moje družička, pak svědkové, manžel s maminou, moje maminka s tchánem a po menší odmlce jsem vyšla já s tátou. Bohužel všichni šli rychleji než jsem jim řekla a bez patřičných odstupů, tak jsme písnišku odešli rychleji než bylo v plánu.
Odpovědět
Profilova fotka
No právě... Já jsem zažila jednu svatbu, kde to měli taky takhle "rozškatulkovaný" a než se vůbec stihla rozehrát jedna skladba, střih a pustili další. Neznělo to vůbec dobře. Proto se ptám, jak to mají plánované - jestli nastoupí ženich, mezitím si budou všichni posedávat a tak (bude to trvat nejmíň minutu, spíš víc) a nakonec přijde nevěsta na novou písničku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jděte na jednu a tu samou...pokud to nemate ve Vladislavskym sále, uslyšíte z každý písničky sotva kousek :)
Odpovědět
Ahaa.. Mě se ty příchody na jednu písničku nelíbí - připadá mi to moc tak nějak moc rychlé... A vzhledem k tomu že mám 5 družiček, které půjdou přede mnou a všichni mě uvidí poprvé až v kostele - chci si to vychutnat.... Ale děkuji za komentáře ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@makulek Písničky mají cca 3 minuty a to nastoupíte bez problémů všichni i družičky. Věř mi, je to fofr a ženich to má tam na 15 vteřin, ten pomalu nepůjde a pak měnit rychle písničku je chaos...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@makulek Taky máme různé skladby pro družičky, ženicha, nevěstu, předtím ještě jinou na usazování hostů... Změřili jsme si obřadní síň a potom natrénujeme dostatečně pomalé tempo. Koneckonců když začne hrát nová skladba, upoutá to pozornost hostů, potom někdo pomalu dokráčí na svoje místo, skladba ještě chvilku může hrát a hosté si prohlížet nové/ho účinkující/ho, potom se hudba vytratí a začne další...chce to šikovného zvukaře a ne někoho, kdo skladbu brutálně střihne, kde mu to zrovna vyjde... Kamarádka to měla na svatbě taky tak a moc se mi líbilo, že ženich měl skladbu, která k němu přesně pasovala, a zrovna tak nevěsta.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?