Příchod nevesty

Profilova fotka
Holky jdete někdo taky přímo na obřad (vynechání vyzvednuti nevěsty zenichem, děkovani za výchovu......) ?
Odpovědět
1
2
Já ano. Navíc mě všichni uvidí až u oltáře:)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli bychom to mít také tak. Jsem zvědavá, jestli nám to vyjde a podaří se nevěstu (mě) opravdu utajit....
Odpovědět
Já taky :) nevím, jestli mě uvidí až u oltáře (se ženichem půjdeme uličkou spolu), ale vyzvedávání nevěsty doma nebude :)
Odpovědět
My jsme také měli hosty pozvané až ke kostelu. Moc jsem si užívala, že doma nebyl stres, nikdo cizí se nechodil dívat na přípravu a já tak byla úplně v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě vyzvedne taťka na hotelu a spolu pojedeme na obřad. Všichni budou nachystáni už tam. Půjdu rovnou k oltáři za ženichem..... juuu jak já se těším. Btw. jestli mamka bude chtít pohostit někoho u nich doma nechávám zcela na ni, ale příjde mi to zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme to tak a bylo to super, pokud si to tak můžeš zorganizovat tak jen do toho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky😉 jdu do toho... Otec od přítele si myslel, ze bude pořadatel naši svatby 😂😂 a nemuze to rozdychat... 😂 Nechápu proč se nekdo stara do věci kdyz jim da nekdo najevo, ze o to nestojí.
Odpovědět
taky to tak mam,pojedu az jako posledni aby me zenich videl az u obradu :-) do te doby me uvidi jen svedkyne a segra,ktery mi budou pomahat nachystat se
Odpovědět
Profilova fotka
Tiež by som to tak velmi chcela, ale rodičia ženícha to nevedia pochopiť, že ma ženích venyzdvihne a nestretne sa u nás celá rodilna... tiež sa mi to zdá zbytočné, zvlášť keď už bývame spolu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda bych byla utajená až do obřadu, ale paní matrikářka říkala, že se máme sejít chvilku před obřadem, abychom si řekli co a jak, takže mě uvidí chvilinku před obřadem asi, ale taky si pro mě nepojede. Je těžké se dohodnout, já jsem z jihu a tam je to taky jinak než tady v Praze- jiný kraj.. znáte to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My s partnerem spine v miste obradu uz den pred prave proto,abychom se vyhli ruznym vyzvedavanim a stresu z prejizdeni vsichni maji dorazit na misto a uvidi me poprve az pujdu s maminou ulickou..
Odpovědět
@julas matrikářka je čůza neochotná nevstřícná... vše jde... mně například matrikářka neviděla nikdy naživo až do obřadu, kde už byl ženich s maminkou... @wewerka07 ano, my to vše vynechali, hosty jsme pozvali až na místo obřadu, kde jsme se s nimi přivítali v civilu a já se pak šla připravit... žádné děkování, kolona aut, nic takového se nedělo
Odpovědět
Článek se načítá
U nas to bude tak ze ja budu v nasem byte (bydlime s pritelem spolu ) a on bude u jeho rodicu (oni bydli ve stejnem meste jak my s pritelem) hosti se budou schazet u nich a pak pojedou na misto obradu a ja vyjedu o neco dyl
Odpovědět
My s manželem taky před svatbou bydleli spolu,ale udělali jsme klasiku,všichni se sjeli u mých rodičů a tam si mě taky ženich vyzvedl. Mně se zas ten ranní chaos se spoustou lidí líbil,a těšila jsem se na svatební kolonu a na troubení:-) Ale každý ať si to udělá jaké chce...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 zkusíme se s ní tedy spojit, ale vlastně ještě nevíme, která nás bude oddávat, prý tam budou dovolený, tak ví prdlajs :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@julas Myslím, že by to neměl být problém. Nemůže vás nutit vidět se dřív, než budete sami chtít. Prostě bude muset vše potřebné říct každému z vás zvlášť a co vím, tak to tak běžně matrikáři dělají. Dnes to není nic neobvyklého.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás se většina lidí potká u mojí babičky na rodinném domečku. (tam se budu chystat) A ženich s jeho maminkou, tatínkem a svědkem budou u nás doma.Takže utajená nevěsta budu jen pro ženicha, který mě uvidí až když půjdu uličkou honem, honem za ním :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tiež chcem byť utajená nevesta, dúfam, že sa mi to podarí...musím ešte zistiť u p. farára či to pojde:-) Nechcem aby sa u nás alebo niekde inde všetci zišli, vyzdvihovanie a podobne...otec ženícha tvdí "že keď sa stretneme všetci pred kostolom, tak je to ako keby sme sa stretli nejaký zajazd pred kinom..." kolona bude až z kostola do reštaurácie
Odpovědět
Profilova fotka
Ano chci bez toho se nevdavam :D ...i kdyz doma to nelibe besou ze je to divný.. Kazdopadne jde rada ze v tom nejsem sama a setkání az pred kostelem vnímám jako neeej volbu :)
Odpovědět
@julas u nas pani matrikarka rekla, ze se pred obradem s nama sejde oddelene. Aby me zenich nevidel - takze to jde, kdyz se chce ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
děkování vubec, to az v soukromí, ženich mi donesl kytku, byly jsme tam jen mi dva, a vsichni me videli az pri prichodu s mym otcem. bylo to super a tak jiné.
Odpovědět
@mrs_to_be přesně :-) zlatá paní Fousková :-) a dokonce si myslím, že i kolona může být. Taky pojedu kolonou, i když mě ženich uvidí až u oltáře ... Všechno jde nějak zařídit, když vám nebrání matrika :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrs_to_be @moncia Takže asi budem muset asi ještě jednou na matriku, což? :-/ :-D
Odpovědět
U nás sice bude ranní pohoštění, ale svatebčané z mé strany mě neuvidí. Pak si mě vyzvedne ženich - takže mě uvidí pouze jeho rodiče a on, pak pojedu jako poslední. No a sice máme před obřadem taky na matriku přijít něco podepsat a tak, ale věřím že nějak proklouznu, ať mě nikdo nevidí. Ale když uvidí, tak to nějak přežiju, však o nic nejde :-)
Odpovědět
@julas pokud to tak chces, zkus se s ni domluvit. Pokud to neni nejaka babizna, mela by ti vyhovet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My se snoubencem, mým bratrem (svědkem) a mou mamčou a tátou spíme na místě den předem - obřad i oslavu máme na jednom místě, večer si v hotelu zajdem do wellnessu a na vínko, na nějakou dobou večeři. Ráno se snoubenec přesune do jiného pokoje a uvidíme se až těsně před obřadem, ještě nevím jestli u matrikářky nebo až u svatebního altánu - je mi to asi vcelku jedno, možná bych radši předem, abychom se na sebe pokoukali a trochu objemuli před tím, než tam vejdeme :) Ostatní mě uvidí asi až na obřadu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@julas Tak to by mohlo jít domluvit i po telefonu, ne? Jestli to máte blízko, tak bych se tam asi stavila, ale jestli nemáte tu matriku v místě bydliště, tak tam zavolej. Toto opravdu není nic, na co by se museli připravovat dopředu :-)
Odpovědět
@wewerka07 taky jsem to tak měla a bylo to super, úplně jsem se vyhnula tomu dopolednímu stresu a vstoupila rovnou do rozjeté akce jak Popelka na ples, doporučuju :-)
Odpovědět
@nisulka mí tcháni se na to ze začátku taky moc netvářili, ale nedala jsem jim prostor k diskuzi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky moc nechapu tu ceskou tradici vitat osty doma pred svatbou. Proc? Snad se vsichni uvidime na svatbe a pak na obed atd. Nevim proc je spat chlebickama uz rano :-D Takze me taky uvidi ten muj az na obradu. Saty a vsechno taky tajim, at je nejaky vzuso ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?