Příchod nevěsty se synem nebo samotné?

Zdravím, vím že dle tradice vede nevěstu otec. Měly jste to některá jinak i když otec bude na svatbě přítomný a proč? Já uvažuju, že bych šla sama nebo by mě vedl syn (5,5 let tou dobou). Byly jste někdy na takové svatbě? Na otce se v těchto důležitých okamžicích dle mě nedá úplně spolehnutí, asi bych z toho byla dost nervózní a tolik si to neužila pak. Taky nemám pocit, že by mě ve 31 letech, když s partnerem už bydlíme a vychovává se mnou syna, mě měl někdo ještě předávat :-D
Odpovědět
Omlouvám se za překlepy.
Odpovědět
Profilova fotka
Viděl jsem snad už všechny varianty co se dají vymyslet a bývá to v pohodě :) Nevěsta a syn, nevěsta a bratr, nevěsta a dědeček, nevěsta a kamarád, nevěsta samotná, nevěsta a ženich a syn současně... Takže asi bych jen myslel na to, aby to tatínkovo třeba nebylo nějak líto, pokud ne, tak není co řešit :)
Odpovědět
Já jsem šla s dcerkou, tehdy rok a půl. Byl to pro mě jeden z nejsilnějších okamžiků celé svatby. Ale já teda tatínka už nemám..
Odpovědět
Profilova fotka
já bych ráda šla s mamkou, ke které mám krásný vztah narozdíl od otce.. jděte určitě se synem, s novomanželem vykročte pravou po obřadu :-) hodně štěstí
Odpovědět
Dneska jde cokoliv, třeba kamarádku vedly družičky. Spíš jestli by to tatínkovi nebylo líto a syna můžete mít v záloze, kdyby něco:-).
Odpovědět
Já jsem šla sama a oba synové čekali a tatínkem. Byl na ně krásný pohled :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?