Pozdni obrad, jak zaridit oddavajiciho?

Ahojte, prosim nemate nekdo zkusennosti s pozdnim obradem a hlavnem jeho zarizenim? Budeme se brat pristi rok na fojtstvi v Oldrichovicich u Trince a radi bych meli obrad az kolem 3 hodiny, na urade mi ale rekli, ze posledni obrad je mozny v 1. Vite prosim nekdo jak to zaridit? Dekuji
Odpovědět
To podle mych informaci proste nelze, matrika si vypisuje a urcuje terminy spolecne s danym mistem obradu, pokud ve 3 uz neoddavaji, tak to jinak nelze ..
Odpovědět
Obávám se, že to nelze. Matriku už tak otravuje to, že si vymýšlíme svatby v sobotu, jako bychom to nemohli zorganizovat v úřední dny, že ano? Viděla bych to na církevního oddávajícího, pokud máš program svatby takto časově naplánovaný. Přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máte několik možností a ani jedna se Ti asi nebude líbit: 1) Přesunout obřad na dřívější hodinu 2) Změnit místo obřadu do jiného matričního obvodu, kde nebudou mít s obřadem ve 3 hodiny problém 3) Najít si církevního oddávajícího, který nebude mít s obřadem ve 3 hodiny problém Musíš si srovnat priority, co je pro Tebe důležitější. Já jsem chtěla svatbu na zámku Kačina v určitý den. Ten den neoddávali a církevní sňatky tehdy nebyly tolik rozšířené. Takže jsem si musela srovnat, co je pro mne důležitější - zda datum nebo místo. Vybrala jsem si, že důležitější je pro mne datum, a místo obřadu jsem změnila.
Odpovědět
Profilova fotka
u nas s tim problem nebyl, meli jsme obrad ve 3 a jen jsme zaplatili 1000 a bylo to vyrizeny. Asi jak ktery urad s tim ma problem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?