POSTAVENÍ SNOUBENCŮ PŘI OBŘADU

Nemáte někdo zkušenost, jak moc je v Česku potřeba stát se snoubencem vedle sebe a já zavěšená do něj? Líbí se nám víc model, kdy snoubenci stojí proti sobě, ruce mají natažené dolů, drží se a hledí si do očí. V momentě, kdy říkají ANO, ho říkají jeden druhému a ne nějakému cizímu pánovi, který je ani nezná. Můžeme o to poprosit oddávajícího nebo není třeba a lze se natočit, jak chceme? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Proč se nezeptáš rovnou na matrice?
Odpovědět
Mě ani nenapadlo, že by tohle bylo nějak ošetřené, stáli jsme sice vedle sebe, manžel mi celou dobu držel ruku v obou svých dlaních, ale většinu času jsme koukali na sebe, ne na ně, a nikdo nic neřekl...
Odpovědět
My jsme stáli přesně takhle, rozhodně doporučuju. Na oddávajícího stačí otočit hlavu. Nikdo to řešit nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě by ani nenapadlo, že bychom jako dvě holky měly řešit, kdo bude zavěšený do koho nebo co. :D Já teda předpokládám, že to bude každému fuk, jak se postavíme. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan My jsme to třeba řešily. 👍
Odpovědět
Profilova fotka
@teate Fakt? :D Jako já byla na svatbě naposled, když mi byly 4 měsíce, vůbec mě nikdy nenapadlo, že jsou na to nějaká spešl pravidla nebo tak... o.O Takže se to musí řešit? :O
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme do sebe zavěšení nebyli, drželi jsme se prostě za ruce a při "ano" jsme se také dívali na sebe... neumím si představit, že začne obřad a matrikarka někoho okrikuje, že si má stoupnout jinak...stujte si, jak je vám to milé :) když je možné i sedět... (říkala nám to matrikarka, že se to často dělá u nevěst v pokročilém stupni tehotenstvi)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?