Originální svatební slib, máte inspiraci?

Profilova fotka
Holky,prosím nemáte nějakou inspiraci na originální svatební slib? popřípadě jaké jste měly vy?? Takové ty klasické beru si tě a spol se mi vůbec nelíbí,ale nemůžu nic jiného najít.Moc děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to svatba v kostele nebo na úřadě?
Odpovědět
Profilova fotka
Právě na úřadě.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych nějaký tip brala.... :-))
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli církevní obřad,ale napsali jsme si sliby sami
Odpovědět
my měli klasický, co bývá na svatbě v kostele : Já (.....) odevzdávám se tobě (.....) a přijímám tě za manžela(ku). Slibuji, že ti zachovám lásku, úctu a věrnost, že tě nikdy neopustím a že s tebou ponesu všechno dobré i zlé až do smrti. K tomu ať mi pomáhá Bůh. tenhle bych spíše doporučovala neupravovat, nic nevynechávat, již by to nebylo ono, tenhle je klasický a nebo si pak vytvořit nějaký jiný, úplně "vlastní"......hm jo aha, na úřadě, jo, tak to přiznám se že nevím, na úřadě se sliby říkat nemusí, vytvořila bych na míru něco jednoduchého, ne dlouhého, co si však můžete říci do očí s plnou vážností a fakt si to slíbit, aby to bylo " jak řemen " tzn ne nic formálního, nic "na oko", přijde mi že jen formálně se to nehodí
Odpovědět
A dovolí Vám vůbec slib? Příbuzný se budou brát na zámku a taky chtěli slib, ale řekli jim, že prostě ANO a hotovo. Jinak si to buď můžeš nechat napsat od nějakýho profíka (už jsem taky zažila) nebo něco vymyslet podle svýho, co si tak chcete slíbit kromě věrnosti, že budete spolu v dobrém i zlém a tak :-)
Odpovědět
ano, už jsem zažila situaci, že úřednice nechtěla slib povolit, i když mi to smysl moc nedává, co jako za problém by s tím mohla mít / pokud by to nebyl slib na dvě A4 ? / ale asi se lépe předem zeptat, aby pak nevznikl problém a nepříjemnost.... nejlepší mi přijde sednout a napsat si jej spolu, prostě podle sebe, je to váš slib, že jo ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?