Organizátorka chce být přítomná u obřadu, co s tím?

Ahoj nevěsty, ráda bych se poradila. Plánujeme maluo netradiční svatbu a překvapilo mě, že paní co nám bude zajišťovat hudbu a mobiliář (židle, altán, ....) tam chce být přítomna. Moc se mi to nelíbí. Chceme tam mít jen naše nejbližší a navíc z fotografií vím, že tam chodívá celá v bílém. Co s tím? Díky za radu. Pěkný den. Petra
Odpovědět
Pokud tam z nějakého ůvodu opravdu nemusí být přítomna a Ty ji tam nechceš, prostě jí to řekni, není nic jednoduššího ;-) Vysvětlila bych jí, že svatbu chceš zachovat opravdu v tom nejužším kruhu a že je pro Tebe opravdu důležité, aby tam byli jen Tví nejbližší (pokud tam jsou např. hudebníci, tak bych ještě doplnila "a Ti, bez nichž se obřadskutečně neobejde" :-D ) Pokud by byla potřeba tam něco "doorganizovat", požádala bych ji, ať to vysvětlí/předá např. svědkyni/svědkovi (ale těžko říct, to by to mohlo být). Pokud je paní profesionál (a opravdu tam nezajišťuje něco, co může/umí/dělá jen ona sama), pochopí to.
Odpovědět
Sice nevím, v jakém prostředí tu malou netradiční svatbu plánujete, ale mi by spíš přišlo zvláštní, kdyby paní přijela, rozestavěla potřebné, ukázala vybranému svatebčanovi, kde a kdy zmáčknout jaký knoflík, aby se pustila hudba a ona se tak mohla v klidu na hodinku vypařit. Od toho je to přece organizátorka a vy se tak nemusíte o nic starat. Co jsem viděla jiné orgánizatorky v akci, tak většinou postávaly někde v pozadí a kontrolovaly, jestli vše šlape, jak má. Je to přece jejich práce ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?