Omdlévání

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat, jesti jste některá při obřadu nebo pak na hostině omdlely..? :D já mám z toho noční můru, protože si právě prodělávám podruhé mononukleozu a ta mi s organismem dost cloumá ]-(
Odpovědět
Kdyz je vydychani vzduch, vedro a moc lidi, tak jdu obcas k zemi. Ale hned pak je lip. Hlavne se nestresuj, to jen stav zhorsuje, ze na to myslis. Poked budes moc, tak si sedni. Nebo nihy pri stani prekriz. Trocha vidy s sebou.
Odpovědět
@blilie Třeba půjde domluvit aby jste u obřadu mohli i sedět, to by ti pomohlo. Na hostině už je to volnější to si můžeš jít třeba k oknu nebo co budeš potřebovat udělat kdykoli.
Odpovědět
@blilie Svatbu máte "až" v květnu, myslím, že dost času se dát dohromady, i když mononukleóza je opravdu zrádná a nepředvídatelná. Ale věřím tomu, že to zvládneš, hlavně to chce se nestresovat, dodržovat životosprávu a hlavně se šetřit a vše bude v pořádku, uvidíš. ;-) Předpokládám, že obřad budete mít v kostele? :-) Tam nehrozí, že by bylo vedro, tudíž zátěž na organismus a při obřadu můžete i sedět. :-) Hlavně ve svatební den pořádně pij, dost lidí to podceňuje. :-)
Odpovědět
Tak abych řekla pravdu, tak z toho mám taky trochu strach. Kombinace horka, vydýchaného vzduchu a do toho nervozita... :-| V našem kostele totiž v létě chládek není...je to tam děs. Svatbu budu mít začátkem září a už teď se modlím ať nejsou tropy ale krásný začátek podzimu. V květnu by to ale mohlo být v pohodě. Mononukleóza je pěkná potvůrka...sama jsem se s ní pěkně natrápila. Je to ale ještě docela dlouhá doba, dáš se dohromady. Hlavně se šetři. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?