Odpolední obřad , obřad po obědě

Nevěsty, máte některá obřad odpoledne, po obědě? V kolik hodin ho máte? Nemůžeme se rozhodnout, jaký čas bude optimální :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my to tak máme. Ve 12:00 oběd a v 15:30 obřad. Bereme to jako výhodu, bude to jiný :)
Odpovědět
@nikolae a oběd rovnou i se svatebčany? :) Taky jsme o tom uvažovali, ale chci být utajená nevěsta, tak by to nešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli obřad ve 14h a první jídlo bylo v 16:30. Vše bylo naprosot super, neměnila bych. :-)
Odpovědět
ahoj, my máme obřad v 15:00 a od cca 16:00 připravenej raut. Oběd vynecháváme :)
Odpovědět
@januliiiik1: obrad ve 12, obed ve 14 a za me urcite super, nemusi se cely den "cekat" nez to propukne :-) a sama nemusim parit do rana, takhle se zacalo brzo a konec svatby byl v 1 rano. Jinak svatebcane se sjizdeli na 10hod. na obcerstveni, ti zdaleka dorazili v patek vecer :-)
Odpovědět
My budeme mít oběd 11:30 (pouze s rodinou), 13:00 obřad, kam přijedou i kamarádi a všichni tam zůstanou...oběd i obřad je na jednom místě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Obrad v 15:00, nachystane mensi pohosteni a mezi 16-17 zacneme s rautem az do vecera :-D
Odpovědět
My máme obřad na 13h, místo obědu v 15hod raut a aby nebyli hladoví, tak ještě budou mít v 11 dopoledne nachystané malé občerstvení
Odpovědět
měli jsme v 11 oběd doma pod pergolou a 13:30 obřad (5 min jízdy autem) :)
Odpovědět
My máme obřad ve 14 hodin. Pak chvilka společného focení a pak raut. Z něho my zmizíme na naše focení a večer se bude grilovat kýta.
Odpovědět
Profilova fotka
@januliiiik1 jj oběd se svatebčany :) já utajená nemusím být, tak to mám jednodušší :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 docela si pohrávám s tou myšlenou, že to taky tak uděláme.... jak pobírají hosté, že to bude takto.. nejsou "naštvaní" ?
Odpovědět
Článek se načítá
@petulkau Nejsou, v dnešní době je to dost běžný, myslím, že je jen raut. Pro mě osobně je to lepší, než jít na svatbu, kde máš svoje místo, a musíš přesně v tolik a v tolik jíst to a to. Takže já na svatbách raut naopak dost oceňuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 jj, to normálně taky bývá raut, když je obřad dopoledne - v poledne, většinou se jde oběd a k večeru je raut... to jo, tak bych to měla taky, ale ta představa, že nebudu muset rozdělovat lidi a některé z obřadu posílat domů a zvát je až na večer... to je super! Jen ta klasika je taková, že se hosté při čekání na ženicha a nevěstu nasnídají, pak počítají s oběděm a později rautem... nevím, co by mi řekli, kdybych jim oznámila - uvařte si oběd, a po obědě bude svatba... myslím, že někteří členové by to těžko nesli.... :-D ale rozpočet mám omezený a chtěla bych tam mít hodně lidí, a nechci řešit, kdo půjde na oběd a kdo až na raut.... :-/ do svatby daleko, chlap je pro... prej je to naše svatba - naše pravidla... jen ještě bych měla obavu, aby nás někdo oddal. Na MěÚ meli problém už s tím, že chceme obřad v sobotu, kdybych řekla, že ještě k tomu odpoledne... :-/ by mě asi poslali do háje :-(
Odpovědět
My máme obřad ve 14:00 hodin. Nějaký slavnostnější oběd předtím jen pro rodiče mít nebudeme vzhledem ke složitějším vztahům rodičů partnera. Před obřadem bude připravené občerstvení pro ty, kteří přijedou dříve a raut začne po obřadu kolem 16 hodin. :)
Odpovědět
Máme obřad ve 14 hod. a oběd bude v 15:30 :-) Raut pak bude od 19 hod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?