Oddávající unitáři - doporučení

Dobrý den, plánujeme svatbu a chtěli bychom oddávajícího unitáře. Mohu požádat o typy? :-) Děkuji
Odpovědět
Tomas Rehak
Odpovědět
@peggynka45 děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peggynka45 Jestli se nepletu, tak Tomáš není unitář, ale z apoštolské církve. @nynak Mrkněte sem: http://www.unitaria.cz/kontakt/obce.html, mají přehled "obcí" i s kontakty.
Odpovědět
@majulinkaaa Děkuji :-)
Odpovědět
@majulinkaaa ano mate pravdu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@peggynka45 Mohu se zeptat jaký byl?
Odpovědět
Profilova fotka
@vanet na Tomáše Řeháka slyším všude jen samou chválu a i já sama jsem měla možnost ho na svatbě zažít a mluvil moc hezky
Odpovědět
@ppawlusha Dekuji mockrát za odpověď
Odpovědět
@vanet super moc milej, vtipnej. Sice jsem videla v lete video ze svatby kde jsme meli i my a pouzival nejake stejne fraze a vety a pribeh jak u nas, ale pri takovem mnozstvi obradu se neni cemu divit :-)
Odpovědět
@peggynka45 děkuji mockrát. Stále přemyšlím zda ho mám potvrdit nebo se po někom poohlédnout, ale už jsou většinou všichní zamluvnění.
Odpovědět
@vanet ja bych to potvrdila, koukala jsem a uz ma dost plno, takze bych nevahala, je to lepsi neh nejaky 5ti munutovy obrad na radnici
Odpovědět
@vanet Pokud tě neoslovil ihned a váháš, tak bude asi lepší hledat někoho jiného. Pan Řehák byl původně i má volba, ale něco mi v jeho mluveném projevu nesedělo a také mi vadilo, že všechny 3 projevy, které mi zaslal byly v podstatě totožné. Chvíli jsem váhala a nakonec jsem se rozhodla jeho služeb nevyužít. Pro nás to bylo rozhodnutí správné :).
Odpovědět
Článek se načítá
@peggynka45 Děkuji mockrát, včera jsem ho potvrdila a už mi přišlo několik emailu s instrukcemi :) děkuji a snad jsem udělala dobře.
Odpovědět
@ardent1 koho jste nakonec vybrala?:)
Odpovědět
My se nakonec rozhodli pro pani fararku Martinu Kadlecovou ( evangelici). Byla uzasna. Strasne rada na no vzpominam. V tom predsvatebnim a predvanocnim shonu byla setkani s ni strasne uklidnujici :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?