Oddávající na česko-anglickou svatbu v okolí Liberce

Ahoj všem, máme s partnerem svatbu 10.8. a matrika v místě, kde se bereme, je naprosto neoblomně nepřátelská a v žádném případě neoddává mimo stanovené dny (což jsou mimochodem jen 2 soboty měsíčně). Hledáme proto někoho, kdo by byl schopný nás oddat bez matriky. Protože je partner Angličan a hodně hostů na svatbě česky umět nebude, potřebujeme spíš kratší obřad bez příliš dlouhých proslovů. Zkoušela jsem unitáře, ale všichni mají plno. Nevěděli byste o někom šikovném? Předem moc díky, už začínám být trochu zoufalá.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v které lokalitě by měl obřad být? Obřady realizujeme - tedy půjčujeme židle, stoly, party stany, ozvučení svat.obřadu, svat.brany, atd.( rádi dodáme ), ale také známe X oddávajících s kterými spolupracujeme. Děkuji. S pozdravem Kostolnik Jan - PARTY SERVIS
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za reakci. Svatba bude na Statku Starý Týn v Úštěku. Co se týče vybavení, to již máme zajištěné prostřednictvím statku, chybí nám pouze oddávající. Budu vděčná za info a případnou spolupráci. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Úštěk = Litoměřice, taky od L. jako Liberec, ale je to jinde, zkuste štěstí v okolí místa Vaší akce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?