Oddávající Brno a okolí

Profilova fotka
Holky prosím o radu. S přítelem bychom si přáli obřad venku, ale rádi bychom zároveň církevní obřad. Nemáte tipy, nebo osobní zkušenost, na takového oddávajícího či církev, která toto umožňuje?? Popřípadě o někom z matriky, který by mluvil hezky a zároveň nebylo za 10minut po obřadě?? Nebo koho jste volili vy, pokud jste se brali venku?? Díky mockrát :-)
Odpovědět
Nám byl doporučen Farář Martin Kopecký z Blanska ;) oddá vás kdekoliv, zatím s ním byla dobrá domluva, ale bohužel bližší info a zkušenost ještě nemám...
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučím Martina Kopeckého :) je z ním sranda a věřím že obřad udělá živý a kreativní. Ale více zkušeností s ním nemáme. Oddávat nás bude v létě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
S fararem Martinem Kopeckym mame take ty nejlepsi zkusenosti a reference! Obrad je osobni i zabavny zaroven, pan farar je velice mily a prijemny clovek. Jen to chce opravdu rychle poptat termin, je hodne popularni ;)
Odpovědět
Profilova fotka
za nás taky pan farář Kopecký je skvělý jen to chce rychle zarezervovat termín některé má již plné ;o) když tak napište do IP pošleme Vám na něj kontakt.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?