Obřád venku. Co když bude pršet?

Plánujeme obřad venku, region Beno-venkov, ale co když bude pršet? Máte s tím někdo zkušenosti? Případně, máte někdo typ na místo?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost s tím máme, ale u nás máme i vnitřní prostor pro obřad v případě deště. Jinak byste měli mít aspoň stan.
Odpovědět
Profilova fotka
no my měli mít obřad také venku ale nakonec jsme to přesunuli na obecní ůřad ale oslava pak bude venku - budem mít stany aby na nás v nejhorším nepršelo.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme obřad venku a že bude pršet si prostě nepřipouštím :))) jinak se totiž zblázním .. na místě je pouze malý přístřešek, kde bysme holt byli my + oddávající . jinak by lidi museli mít deštníky .. ale co by se udělalo s veškerou výzdobou, netuším .. takže prostě NEBUDE PRŠET!
Odpovědět
Profilova fotka
My meli svatbu presne v duchu situace popsane @allykou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli celou svatbu komplet venku (obřad a následně raut) a žádnou vnitřní variantu jsme v záloze neměli. Všem jsem řekla, že to takhle bude a ať si případně vezmou deštníky :-) A pak jsem asi týden předem začala pečlivě sledovat předpovědi počasí a meteorologické modely srážek, abych případně zamluvila stan pro catering. A nepršelo 8-)
Odpovědět
my sme svadbu naplanovali na 21.7. od zaciatku sme planovali celu svadbu vonku - obrad, hostinu aj zabavu...nastastie sa nam podarilo najst penzion (U Holuba, Hradcovice, okres UH), kde bola velka kryta terasa, kde sa jedlo, aj pre obrad sme mali pristresok, ale zabava by holt asi nebola, ak by prsalo :-) ale samozrejme mali sme aj mokru variantu - hospodu, ktora patrila k penzionu....z toho som mala hrozu, ten hospodsky pach by sa za den urcite nevyvetral...ked som sa v piatok v noci zobudila na dazd, skoro ma kleplo :-) ... napokon bolo cely den zatiahnute, asi 22 stupnov, ale nespadla ani kvapka :-) v noci uz bola dost velka zima, ale nevadilo to - prezliekli sme sa (aj hostia - do teplakovych suprav napriklad :-) a bavili sa do pol piatej rana :-)
Odpovědět
Souhlasím s pensi-kraus, počasí nenaplánujete. Je dobré mít možnost se přesunout do vnitřního prostoru nebo se jistit párty stanem. On dešť není mnohdy tím nejhorším , ale i prudké slunce může hodně potrápit . Hlavně ty starší na oslavě. Vím , že každá koruna je dobrá, ale při výdajích za svatbu se určitá jistota vyplatí. Na našich stránkách se můžete přesvědčit , že zapůjčení svatebního stanu není drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás je vždy připravený prostor uvnitř zámku- zrcadlový sál, tzv. mokrá varianta. Počasí je nevyzpytatelné. Je dobré se domluvit předem, aby jste byli v klidu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se v tomto případě osvědčil Luleč - G hotel. Mají tam nejen krásné místo pro obřad, ale jsou také zařízení na mokrou variantu. Akorát se koukám, že jim moc nefunguje webová stránka... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kamarádka se vdávala minulý rok 14.7. a měla v plánu grilovačku venku, což bylo, ale pršelo, takže to brzy skončilo, byli jsme sice pod přístřeškem, ale nebylo to ono, v tomto případě je pak lepší restaurace....
Odpovědět
Obřad budeme mít venku a v případě deště máme domluveno, že budeme normálně na úřadě v obřadní síni. Určitě bych nechtěla,aby svatebčané museli držet deštníky a stát někde v promáčené půdě venku v podpadkách...To si myslim by byl obřad o ničem. Ani já jako host bych nechtěla,abych držela deštník, všichni okolo mě také, takže bych ani na nevěstu s ženichem neviděla a ještě mě každý okolo tím deštníkem strkal a kapalo z nej na me...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?