Obřad vedený unitáři - zkušenosti

Dobrý den, nejsem si jistá, jestli se to tu již psalo, tak se raději ptám. Budeme mít svatbu 4.4.2020 v Brně v Maximusu. S matrikou není domluva, tudíž jsme se rozhodli pro obřad vedený církví a konkrétně unitáři. Můžu vás poprosit o nějaké informace, rady a tipy na dobrého oddávajícího případně jak obřad probíhá atd. Nejsme věřící, ale jejich principy a idea se nám zamlouvají. děkuji
Odpovědět
Taky budeme mít obřad vedený unitářem. Už jsem byla na schůzce a pan Pivoňka je úžasný. Vyzařuje z něj nesmírně dobrá energie. Na schůzce jsme si probrali úřední záležitosti a pak krok po kroku celý obřad. My si budeme říkat i sliby. Je možné navrhnout vlastní projev obřadu i sliby. Viděla jsem videa, kde oddávali unitáři a ten obřad je mnohem osobnější, dojemnější, takže sis určitě zvolila správně. S Brnem neporadím, ale obecně už určitě někoho od nich kontaktuj, já to zařizuji od září a pan Pivoňka mi říkal, že už má v kalendáři dost nabito.
Odpovědět
@evamag děkuji moc za informace, již jsme do Brna napsali. Sázím na to že 4.4. ještě není svatební sezona tak snad bude mít čas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kazdy chce mit obrad veden uintateriem, ale ne kazdy to ma!
Odpovědět
@hnup jak to myslíte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?