Obřad v Havířově na Zámečku, jak je to tam s hudbou?

Profilova fotka
Vdáváte se (vdávala jste se) na Zámečku v Hávířově? Jak to tam je s hudbou? Na matrice nám dali seznam 70 písní ať si vybereme 5. Kdy se ty písně budou pouštět? Jedna určitě na příchod nevěsty, jedna při předávání prstýnků a jedna při odchodu - nebo ne? A kdy budou hrát ty další dvě skladby? Hraje hudba i na příchod ženicha? Je těžké vybrat 5 písní, když nevím, ke které příležitosti to tam bude hrát. Díky za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetaml A má to být živá hudba nebo uměle reprodukovaná? Svateb na zámečku jsem už zažila dost. Většinou hrál flétnista s doprovodem keyboardu. A pokud si vzpomínám, tak hráli po celou dobu (už od příchodu ženicha). Ticho bylo pouze na to důležité "Berete si zde přítomnou..." :-) Nezapomeň, že je to frmol, za 15 min je po všem. Takže těch 5 písní souhlasí. U gratulací myslím už nehráli.
Odpovědět
Profilova fotka
Má tam být flétna a ten keyboard. No kdyby to bylo jak říkáš (hudba jako pozadí po celou dobu), tak to bych nevybrala "veselejsi" pisnicky aby nas to moc nerusilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jaké konkrétní písně nabízejí. Popravdě, je to kulisa. Člověk ji téměř vůbec nevnímá. Ale určitě je ten výběr písní navržen tak, aby nebyl rušivým elementem při obřadu ;-) Ať máš ale jistotu, doporučila bych Ti zeptat se přímo na matrice. Nebo druhá možnost - pana flétnistu znám, vyučuje hru na flétnu na VŠ, tak bych mohla napsat jeho dceři, mé spolužačce, jak to tam chodí :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?