Obřad - utajená nevěsta

Profilova fotka
Ahoj nevěsty ,mam dotazek .Budete některá utajovaná nevěsta? Bydlíme s přítelem v malém bytečku a navíc v naší ulici se dost špatně parkuje a neumim si představit jak bysme tu vmestnali svatebčany,abychom pak mohli odjíždět všichni společně v koloně.Myslíte že je blbý,abych z domova odjížděla jen sama se svědkyni ostatní se sešli až na místě obřadu a já tim pádem zustala v utajení až do obřadu ? Děkuju za názory.
Odpovědět
1
2
Nevidím na tom nic špatného. Jen bych se zeptala snoubence, jaký na to má názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Přiteli to nevadi,jen kamaradky me odrazují,že je škoda,že se nepojede v koloně,aby mě to pak nemrzelo,tak se v tom pořád nějak plácám :-)
Odpovědět
a nemuzete jet v kolone mezi mistem obradu a mistem hostiny? My to udelame takhle :)..taky bydlime v malym byte a neni realny mit sraz u nas v byte, tak pojede kazdej zvlast, taky budu ''utajena nevesta'' a myslim, ze je to super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Fakt,tak super.Bala jsem se jestli v tom nejsem sama,kdo pojede na obřad takhle sám :-) V koloně z obřadu na hostinu taky nepojedem.Máme obřad v zámeckym parku a pak tam budeme mít focení a ostatní zatim nejspíš pujdou na místo kde bude hostina je to asi 5 min od sebe
Odpovědět
@petrasch84 jedna moje kamaradka taky nemela kolonu.. taky by se k nim do bytu nevesli, tak jeli zvlast a zas bylo strasne hezky, jak se tvaril zenich, kdyz ji uvidel az u toho oltare.. to ma taky neco do sebe :-) Myslim, ze byste si to meli udelat tak, jak vam to nevic vyhovuje.. obcas se vsechny tradice dodrzet nedaji a lamat to pres koleno taky nema cenu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine To si říkám taky,že by bylo hezky vidět jak se bude přítel tvářit až mě uvidí u oltáře ,teda pokud se bude tvářit dobře :-DDD Asi to udělám prostě podle sebe a nebudu nic lámat přes koleno.Mooc děkuju
Odpovědět
Taky nebudeme dodržovat všechny tradice. Ani to nejde. Vytvoříme si vlastní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mika88 Přesně :-) prostě to vždy nejde,tak hlavně at je to bez stresu a užijem si to .No ne ? :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nemáme kolonu barák sice velký, ale asi 2 minuty od místa obřadu.... takže ani auta zdobit nebudeme :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Chci to udělat úplně stejně, ale kazí mi to řeči některých lidí z rodiny, že prý je to směšné/ nerealizovatelné a já nevím co ještě. Připadá mi to hrozně hezké, když by mě ženich měl vidět až u oltáře a nechci se o to nechat připravit... Na obřad tedy pojedu sama a kolonu budeme mít až když pojedeme na hostinu..
Odpovědět
Profilova fotka
Moje slova taky mě láká to,že by mě ženich viděl až u obřadu a měl tak překvápko:-) Říkám si ,že je to náš den,tak proč si to neudělat tak jak to bude vyhovovat nám :-) A než něco lámat přes koleno a dělat to jen proto ,že se to má mi taky nepřijde uplně nejlepší
Odpovědět
@petrasch84 Budu to mít úplně stejně. Hosti by se k nám sice vešli, ale chci mít před obřadem klid a ne se motat mezi desítkama svatebčanů. Navíc mi přijde lepší vidět se s ženichem až přímo na obřadu. Před obřadem bývá celkem stres a zmatek.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Při první svatbě jsme měli dlouhou kolonu, ale jaksi se to nepovedlo, auto nevěsty zůstalo někde v závěsu a v provozu města jsme se dokonce zamotali do jiné svatební kolony. Takže jsme na obřad dorazili jako sólisti. :-D A teď se sejdeme s partnerem až na místě obřadu, takže budu taky utajená nevěsta. A květinu mi předá také až tam. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasch84 Já to tak taky chci! Zatím jsem se ani s negativními názory zrovna na tohle nesetkala :) Jen se diví, protože je to - jinak. Tomu, že nerozvážíme koláčky před svatbou jak se to u nás dělá se budou taky ještě divit :-D A až místo výslužky dostanou med, tak se podiví naposled a půjdou dom! :-D 8-)
Odpovědět
@petrasch84 Mám to úplně stejně :-) Budu taky utajená ;-) Nejen z důvodu prostoru,ale také proto, že si chci dopoledne užít a být jen s nejbližšími ;-) I pan fotograf mi potvrdil, že i fotky vypadají úplně jinak ;-) A proč by tě mělo mrzet? já si myslím,že moment napjaté atmosféry, že se vidíte až u oltáře, nenahradí vůbec nic ;)
Odpovědět
@hellen7 Taky mi to kazí, někteří, ehm, tedy tchýně :-D Kašlu na to, sice mě mrzí,že nedokáže respektovat mé přání, když je to naše svatba,ale co už 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak budu mít! :-) Nikdo mě ráno neuvidí, jen mamka s taťkou, kteří semnou pojedou v autě :-) ... Pojedu až 10 minut za svatební kolonou, oni zatím na zámku vyřídí občanky, seřadí se atd... zatím přijedu já a až začne hrát hudba, já vkročím do obřadní síně!!! och tak to mám vysněné a tak to bude!!! :-D
Odpovědět
Já byla utajená nevěsta a bylo to super. Rozmyslela jsem si to asi 4 dny před a zámek mi vyšel vstříc a v rodině to nikdo nevěděl, až ten den. :-D Kolona poodjela od domu a já nasedla do vozu nevěsty a jela za kolonou, takže mě nikdo neviděl. Při příjezdu odjela všechna auta na parkoviště, moje auto zastavilo u zadního vchodu do zámku, takže mě opět nikdo neviděl. Všichni byli seřazení v obřadním sále, nejdříve byl nástup ženicha a "družbů" (3 bratrů manžela), pak nástup družiček (mé kamarádky), pak svědkové - teda to přesně nevím - oni už všichni stáli na místech, když jsem vešla :-D Pak byla extra moje hudba a šla jsem já. bylo to nádherné... Můj vypadal, že omdlí :-D pak říkal, že mi to strašně seklo - byl to krásný a dojemný okamžik....určitě navrhuju utajení!! ;-)
Odpovědět
@sylvik0000 Pojede s tebou v autě taťka i mamka? Také nad tím přemýšlím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@roslein jojo, mamka mi totiž stejně ráno bude pomáhat do šatů a se závojem no a taťka mě povede k oltáři žejo :-) Chtěla jsem být v autě ještě s dcerkou, budou jí teprv 4 měsíce, ale s autosedačkou už bych se vzádu vážně nevešla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky na tom nevidim nic spatneho... Budu to mit podobne... A uvidime se az u oltare.. A tim myslim uplne u oltare, neuvidime se ani pred kostelem... :) Tesim se, bude to adrenalin... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tiež budeme mať zraz až na mieste obradu... A v kolóne pôjdeme medzi obradom a hostinou, takže pohodka :-) Vždy som chcela byť utajená nevesta, aby ma nikto nevidel až do obradu, lebo také tie tradície, kde sa všetci zídu u nás fakt nemusím... Túžim po tom vchádzať do obradnej miestnosti a byť stredobodom pozornosti :-D A hlavne vidieť priateľov výraz, keď ma tam uvidí :-)
Odpovědět
@petrasch84 Já budu taky utajená nevěsta a překvapuje mě, že některé nevěsty od toho ostatní odrazují :) U nás to bylo to první, na čem jsme se se snoubencem domluvili. Dokonce to byl i jeho nápad, mně se to líbilo a ostatním z rodiny taky. My jsme to teda vyřešili tak, že se nikdo nebude scházet v hotelu, ale přímo v kostele, takže já dorazím, až všichni budou usazení uvnitř a ženich mě uvidí taky až u oltáře, až půjdu s tátou uličkou :-) Pokud si to tak přeješ, tak to udělej, jinak by tě to mohlo mrzet.
Odpovědět
@simone5 taky mame svatbu v kostele a budu to mit presne tak, jak ty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeden z nejhezcich okamziku svatby byl prave i zazitek "utajovane nevesty". Takze rozhodne ANO, udelejte to tak :-) @petrasch84
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vam holky dekuju za nazory ani nevite jak jste mi pomohly!!!Konecne mam jasno,dekuji Vam zeny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To já nejsem troškařka a chtěla bych všechno... :-D Takže to mám vymyšlené tak, že ráno / dopoledne oddělená příprava (v hotelu), pak hromadný sraz svatebčanů u hotelu, kde se s nimi můj milý přivítá. Pak přijde okamžik předávání květin maminkám a nevěstě. Ale místo mne vyleze falešná nevěsta (můj brácha), který posléze přítelovi předá vzkaz, že se uvidíme až u oltáře... :-) Přítel si stejně přál vidět mě až u oltáře, tak mu to splním, jen mu to předtím neřeknu... :-D Myslíte, že to rozdejchá? Já o to obavy nemám, ale přeci jen to bude naše první svatba, tak se špatně odhaduje... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to mám jako ty. Se mnou na místo obřadu jede svědkyně, fotograf a kadeřnice a všichni mě uvidí až při cestě k oltáři. :) Ženich se uvidí se všemi dopředu. :)
Odpovědět
Já to plánuji tak, že se všichni nebo velká většina svatebčanů sejde u ženicha (v našem domku) a já dorazím za nimi pak od svojí mamky a rovnou se pojede na obřad, ani nevylezu z auta, jen mi někdo podá kytku. Jen musím sehnat auto s neprůhlednými skly:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla taky utajená nevěsta,připravovali jsme se všichni v hotelu,kde byla pak i hostina (rodiny zdaleka,tak jsme se tam sešli den předem), ráno mě viděli jen rodiče,mamka mě pomáhala do šatů a taťka mě pak oblečenou vyzvedl a jeli jsme,ženich mě viděl až u oltáře a bylo to nezapomenutelné,pořád jeho výraz vidím,měl na krajíčku :-) každé nevěstě doporučuju být utajená, je to zážitek na celý život :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?