Obřad - unitaria

Ahoj, chtěli bychom s přítelem trochu osobnější obřad, tj. nejenom člověka z radnice, který čte z desek několikrát za den to samé dokola... v úvahu přichází církevní sňate, dostala jsem doporučení na unitáře, tak se chci zeptat - nemáte s nimi někdo zkušenosti? Ani jeden nejsme věřící, ani pokřtění, bylo by tedy třeba docházet na nějaké schůzky s farářem? Předem moc díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli oddávající unitáře - Petra Samojského. Pár schůzek jsme s ním před obřadem měli, ale je to na vás, schůzky byly dobrovolné. Každopádně jsme s ním neřešili žádné otázky víry, ale jen praktické věci k obřadu - co má říkat, nemá říkat, na co se zaměřit, kdo kde bude stát, co kdo bude dělat a podobné. Chtěl po nás vyplnit papíry kde byly otázky ohledně našeho seznámení, vztahu, rodiny, svatby a tak... a musím říct, že nám pak připravil naprosto dokonalý obřad... řeč byla velmi osobní, vtipná i dojemná... kdybys chtěla víc info, klidně napiš SZ :-)
Odpovědět
@rolfickova Takhle to zní parádně, moc díky!! :)
Odpovědět
Také by jsme s přítelem chtěli mýt unitáře, ale zrovna jsem psala panu Samojskému a bohužel nemá v našem termínu čas. Tak zkouším dál.... :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?