Obřad Praha - velké prostory + dobré parkování

Ahoj, zoufale hledám hezké místo v Praze, kam by se vešlo hodně lidí (cca 80) a nebyl problém s parkováním. Původně jsem chtěla Viniční altán. Ale byli jsme tam a od parkoviště je to celkem štreka obzvlášť pro starší členy rodiny,.. Líbila by se nám i Nuselská radnice, ale nechci riskovat, že tam někdo bude kroužit a hledat místo k zaparkování tak dlouho, až bude po obřadu.. Máte někdo zkušenost třeba s radnicí na Praze 3? Ta je také moc hezká, ale s parkováním je to jak? Jsme početná rodina, takže jen nejbližší příbuzní asi 8 aut + další např. mimopražští (cca 5 aut), kteří nepojedou MHD. Také se mi líbí Vrtbovská zahrada, máte některá aktuální zkušenosti? Chodovská tvrz se mi zdá spíše pro menší svatby, ale osobně jsem tam zatím nebyla, tak nevím. Počítáme asi 80 lidí. Jsme z Modřan a radnice tady je 30let furt stejně vypadající a navíc i malá. Myslíte, že se dají najít nějaké hezké prostory (nemusí jít zrovna o zámečky atd.) pod 10.tis.? :-N Děkuju za každý nápad a radu! x-)
Odpovědět
Nám se moc líbil Kunratický zámecký park. Dodávali jsme tam na na jednu svatbu svatební altán a svatební stan. Také měli okolo 80 lidí . Jirka.
Odpovědět
Profilova fotka
@sharlotte U Nuselské radnice je kousek Vršovický zámeček. Tam nebudete mít problém s parkováním. Jednou stranou přijedete a jinou odjedete, přesně neodhadnu pro kolik aut je tam parkování, ale pro víc jak deset určitě. Starší lidé jen vystoupí z auta a nemusí nikam daleko chodit. Do prostoru bych řekla, že se tam přes padesát vejde na sezení a ostatní stojí . Přesně si to musíte ověřit. O Chodovské tvzi ani nepřemýšlejte, to není vhodné místo pro tolik lidí. Připojuji fotku toho Vršovického zámečku. I když jedna nevýhoda tam je, svědkyně nesmí mít moc krátkou sukni ;-) . Z fotografií vám dojde proč :-) Hezký večer, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, u nás na webu najdete odkaz na místo v Praze které Vás možná osloví.
Odpovědět
Děkuji moc všem!!! :-) Nejvíce se mi líbí ten Vršovický zámeček! Moc děkuju @zezufoto :-) Hezké, čisté a jednoduché a pokud je to s parkováním, jak říkáte, není nad čím uvažovat. Zkusím se hned zítra informovat na matrice. Vy už jste tam tedy nějakou svatbu fotila? Trochu mě odrazuje to stání na těch schodech při obřadu, ale to je asi tak jediné a i altán vypadá hezky 8-) Ještě jednou díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@sharlotte písněte mi. Pošlete mi meila. Pošlu vám víc info a postřehů ;-)
Odpovědět
@zezufoto Díky! Jdu na to! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?