Obřad pod širým nebem nebo radši připravit stan?

Ahoj, kdo jste měl nebo budete mít obřad, myslím jen vyloženě pro oddání venku, jistíte to stanem případně nějakým přístřeškem pro vás 2 a oddávajícího? nebo to prostě risknete ? nebo to na tu chvíli obřadu řešitě i pro ostatní? Díky :-o :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik my jsme to riskli, protože jsme se brali pod starým ořešákem a cpát tam nějaký party stan by bylo jak pěst na oko....takže jsme se domluvili že obřad se koná za každého počasí, maximálně se všichni vytasí s deštníkama. Těch 20 minut se to asi dá vydržet.
Odpovědět
jasan :) tak to je hezký, že někdo se taky nenechal odradit i přes ty všechny co kdyby možná :) asi to taky risknu. Ještě akorát musím překousnout to nech to na radnici a nekomplikuj to a podobné řeči osatních, máš to taky tak :) jestli mohu tykat :)
Odpovědět
@yumy a jestli jsme pochopila, tak už to máš za sebou? jaké to bylo venku, nelituješ?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad taky venku a to 27.4. V zahradě hotelu mají nově vybudovaný altánek, kam se v případě deště schová jen oddávající, matrikářka a my dva. A spoléhám na to, že počasí vyjde :D
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik mám, svatba byla v červnu ;-) nemám důvod litovat. VŽDYCKY jsem chtěla svatbu venku, a nikdy jsem nepřipouštěla jinou variantu, nepřicházelo to v úvahu prostě. Pro mě neexistuje vnitřní prostor, kde by se mi obřad líbil, a já chtěla svatbu v přírodě...v zahradě na statku, pod starým stromem to bylo prostě nepopsatelný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik nám do toho nikdo nekecal. Já bych se v životě na radnici nevdávala a tahle varianta nebyla složitější než jiná. Navíc všichni o naší svatbě básní do dneška, všem se to moc líbilo ;-)
Odpovědět
tak to jo to je hezký :)) a prosímtě, když s tím máš tu zkušenost, měla jsi přichystané židličky pro svatebčany a hudbu z cd - byla dobře slyšet? nebo živou a bylo vše dobře slyšet? někdo říká, že to chce mikrofon, že pak není nic slyšet, mně to tedy přijde trocu divný ale zeptám se, když máš tu zkušenost, kdyby jsi chtěla určitě budu moc ráda třeba za ukázku fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, stanem/přístřeškem v záloze nic nezkazíte, ale zažil jsem i deštivé obřady, kde byly pouze deštníky a na fotkách to vypadalo báječně - svědci pěkně drželi deštníky nad ženichem a nevěstou, jediný promočený já.... ;)
Odpovědět
@yumy Mně taky přijde že to nemusí být o moc složitější ale to je asi tím, že to nikdo z okolí jinde než na radnici neměl, tak prostě s tím nemají zkušenost, mně to taky láka :)
Odpovědět
@yumy já bych také ráda aby se to všem taky moc líbílo :) pak by si třeba taky řekli, že to za to stálo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik není to složitější. jestli domlouváš obřad na radnici nebo s tím, že za tebou oddávající přijede je to samé, naprosto. navíc mě se dost příčila představa, že by mi někdo diktoval, kdy mám přicházet, kdo si kdy má sedat atd.....my jsme třeba měli vlastní nástup k oltáři a všechno bylo podle nás, oddávající měl jen řeč, řekli jsme si ano, podepsali se a šmitec :-) Navíc ty obřadní síně na radnici....to je většinou dost hrůza, určitě bychom to tam tak neprožívali jako pod stromem, s naší výzbobou, obklopeni nejlepšími kamarády ze všech stran :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dagik žádné židličky jsme neměli, lidi stáli....lépe tak na nás viděli a neměli jsme tam babičky, kterým bychom kdyžtak přistavili lavičku....hudbu jsme měli vlastní z PC, připravenou na nástup a obřad, sestříhanou, staral se o to kamarád zvukař, který nám zvučil celý víkend...litovali jsme, že jsme nedali mikrofon oddávajícímu, protože jeho slyšet vzadu nebylo vůbec....na druhou stanu, byl to proslov pro nás, a jsou to standartní kecy, který stejně nikoho moc neberou :-D Mrkni na můj profil na fotky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky jsme měli svatbu komplet venku - obřad i raut a byla to krása. Vždycky jsem chtěla svatbu v létě a venku v nějaké zahradě a jinou variantu jsem ani nezvažovala. Rozhodně bych neměnila. Obřad se konal v "altánu" z lián. Ale jinak jsme žádný přístřešek v záloze neměli. Všechny jsem na to upozornila a řekla jim, že deštníky s sebou. :-) Při obřadu měl oddávající mikrofon, hudbu jsme měli živou - housle a "varhany", taky s ozvučením. Sezení jsme měli zhruba pro půlku svatebčanů, a to formou laviček z parku kolem. A raut se konal pak na louce hned vedle. Pro lepší představu koukni na moje fotky v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, posledního dubna 2012 jsme také dělali kamarádce svatbu komplet venku. Nevěsta byla dost nervózní, když si před blížícím se termínem uvědomila, že počasí nemusí vyjít. Naštěstí měli možnost sehnat za dobré peníze stany i s podestou. Nicméně mokrou variantu pro obřad neměli. Na svatbu dorazilo 100 lidí a do malého zahradního domku by se nevlezli. Nakonec vše dopadlo dobře - počasí přálo. Ale i tak se nevěsta musela smířit s tím, že na stolech nemohly být ubrusy a vázičky s květinami - foukal vítr. Proto svatbu venku doporučuji pouze za předpokladu: a) pokud máte silné nervy a umíte mávnout nad nedokonalostmi rukou b) máte alespoň trochu namyšlenou mokrou variantu c) máte organizační talent a umíte dopředu vychytat možné komplikace . A ještě jedna rada: promyslete si ozvučení. Venku není tolik slyšet. Na té svatbě, o které jsem psal to znamenalo sehnat asi 150 metrů prodlužek :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my to risknem :-) i když na radnici mají v kalendáři napsáno, že v případě deště bude svatba tam....ale na to snad nedojde :-D Obřad budeme mít pod velkým rozložitým stromem v parku, tak to snad nějak klapne :-) Moje svědkyně dělá na radnici, kde svatby běží jak zboží na pokladně...oddávající mele jednu řeč pořád dokola, za dveřma podupává další nevěsta atd.....nene děkujem pěkně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad venku, ale mám objednaný i stan 12x5m s tím, že v případě deštivého počasí se to odehraje uvnitř... :-)) jistota je jistota... ale snad na ní nedojde....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?