Obřad odpoledne - Praha?

Dobrý den dámy, jsem trochu zklamaná, rozhodla jsem se pro svatbu malou jen na radnici v Nuslích Praha 4, kterou jsem chtěla v sobotu odpoledne (16:00, 17:00 hod..). Bylo mi řečeno, že oddací dny jsou jen v pátek do 14:00, žádná jiná varianta. Tušíte někdo, jestli na nějaké matrice v Praze existují taky lidé, se kterými se dá domluvit podobný termín svatby nebo kde budou aspoň ochotni se bavit? Moc děkuji za jakýkoliv příspěvek.
Odpovědět
Profilova fotka
Upřímně? Nemyslim si :D Já na P6 dopadla úplně stejně. Buď v pátek v poledne, nebo ať si to řešim jak chci. Jejich letní oddací dny v pátek a první sobotu v měsíci mi vůbec přišly úsměvné.
Odpovědět
Někde možnosti obřadu v sobotu jsou, buď se sobota nabízí nebo je za mírný poplatek . Chvalská tvrz v Horních Počernicích : https://www.pocernice.cz/potrebuji-vy... V sobotu a mimo obřadní síň je správní poplatek 1000 Kč Vršovický zámeček : https://www.praha10.cz/urad-mc/odbory... ( v liché týdny je Vrš.zámeček pátek + sobota) Termíny pro uzavření manželství na Novoměstské radnici: http://urad.praha2.cz/Co-je-nutne-k-u... Před Úřadem městské části Praha 2 lze uzavřít manželství na Novoměstské radnici ve dnech stanovených k obřadům: v měsíci květnu každý pátek, v ostatních měsících první a třetí čtvrtek v měsíci a každý pátek (mimo svátků). Uzavření manželství v jiný den podléhá správnímu poplatku 1000,-Kč. Libeňský zámek : https://www.praha8.cz/Uzavreni-manzel... Sňatečné obřady konané v pátek jsou zdarma, ve čtvrtek a v sobotu (tj. mimo úředně stanovenou dobu) za správní poplatek 1.000 Kč .Poplatky za sňatečný obřad v kapli se hradí na základě smlouvy o pronájmu sepsané na matrice manželství ( 10.000 Kč – hradí se v pokladně Úřadu městské části Praha 8).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?