Obřad na radnici - dá se dohodnout, jak bude probíhat?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli některá nemáte podobnou zkušenost. Byla jsem minulý týden na svatbě kamaráda a obřad měl stejně jako budeme mít mi na Liberecké radnici. No a byla jsem trochu nešťastná, paní oddavajicí zapomněla na prstýnky, malém je nenechala se podepsat a vůbec to bylo celé zmatené. Tak se chci zeptat jestli se dá předem nějak dohodnout jak bude ten náš obřad probíhat, nebo to je čistě v jejich režii a já k tomu nemůžu říct nic? Moc díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je asi nejlepsi se primo zeptat tam, zeptat se kamarada treba jak to resil... taky mohla mit pani oddavajici spatny den, ale je fakt, ze ona by tam mela byt jako pevny bod ktery vi co kdy a jak, protoze pro ni to vetsinou neni poprve narozdil od svatebcanu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já měla před nedávnem taky obřad na liberecké radnici a vše to bylo v pohodě. Myslím si, že tam mají tolik svateb a je to tam tak zautomatizované, že už snad ani není možné, aby něco zapomněli nebo spletli. Asi tam byla nějaká nová oddávajíc4 (spíš teda matrikářka, ta má tyhle věci na starosti). Do té vaší svatby ale bude mít ještě tolik svateb, že se určitě zauč4. Neměj strach.
Odpovědět
Tak snad ano, děkuji :-)
Odpovědět
Sice nejsem nevěsta,ale dělala jsem svatbu synovi (dekorace jsou můj koníček),svatba byla ve Fulneku na zámku.Tímto můžu jen a jen doporučit,úžasní a vstřícní majitelé.Dopředu jsem byla strašená,že se s matrikou ve Fulneku nedomluvím,že nejsou vstřícní,neudělají nic navíc,atd.To bylo řečeno ze strany nevěsty.Jenže já se nerada vzdávám a děti chtěli mít svatbu krásnou.takže jsem sedla do auta a jela z jihu Moravy do Fulneku na úřad vyjednávat.Nebyla jsem ohlášená,přijela jsem jen v úřední den.Pravda,napřed to trošku drhlo,ale když jsem začala líčit představy o svatbě,mluvila s paní slušně,tak to skončilo velice přátelsky a nic nebyl problém.A to jsem vybírala jinou hudbu k celému obřadu,museli přijít na zámek (bylo to venku-krásné prostředí,ale byla nachystána i varianta špatné počasí),po nástupu ženicha měli taneční vstup malé holčičky,které zrovna rozhazovali plátky růží.No prostě vše bylo tak,jak jsem řekla a "úřednice se ničemu nebránili.Nakonec mi paní starostka řekla,že tam hezčí svatbu neměli.Se vším samozřejmě souhlasili snoubenci,i když Ti mi natolik věřili (a já si toho moc vážím),že vše chtěli jako překvapení,jen si řekli barvu svatbu.Nooo,takže tím sáhodlouhým psaním jsem chtěla říct,že se dnes dá domluvit na všem (záleží ale také na tom,jak jednáme my) a pokud náhodou ne,najdu si jiného oddávajícího.Dnes je spousta možností.Přeji hodně štěstí.
Odpovědět
my bydlime v malym meste byly jsme zadat poprve o termin a vse so domlouvalo i koho chceme aby nas oddal tak automaticky to bude velitel jednotky hasicu u kterych je pritel pak kdo nam bude hrat nebo zpivat co chceme zahrat nebo zazpivat apod takze u nas je to fajn tak taky jestli se kona 10 svateb do roka tak to mozna bude hodne :D
Odpovědět
Děkuju za pozitivní informace, začínám věřit,že se tam dohodnu a bude to podle našich představ :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?