Obřad Brno nejake tipy???

Profilova fotka
TO opravdu stoji svatebni obrad v Brne 10.000?? sem myslela ze zaplatim 1000 kc a odchazim ale vidim same lepsi cifry... hodte nejakej tip devcata nebo se zblaznim diky :-D
Odpovědět
My budeme mít v arboretu, tam je to za 5000 bez dph, ale mám pocit, že na zámečku v líšni je to za tu 1000 nebo pak na matrice v míště bydliště je to zadara, ale nejsem si jistá :-))
Odpovědět
My taky budeme mit obrad v Arboretu. :-) Jinak hezke misto je i Spilberk, ale nevim, jak je to tam s parkovanim.
Odpovědět
@ivett84 Resite v Arboretu nejak mokrou variantu? Budete vyuzivat svatebni agenturu na pripravu zidli, apod.? Vim, ze je tam mozne zidle pujcit, ale zda se mi hloupe to pak uklizet se svatebcany. Diky. :-)
Odpovědět
no mokrou variantu zatim neresime, doufame ze nebude potreba. pokud by melo byt ale fakt hnusne, tak bych se domluvila s hotelem, kde budeme mit hostinu a asi bych to udelala někde tam.... agentruru neresim, budu mit znamyho, ktery az odjedeme, nebo budeme odjizdet, tak to nalozi a odveze....nachystaji mi to tam kamaradi nebo teta.... aspon si to tak zatim maluju, protoze dat 5000 za pronajem + dalsi 3000 agenture mi prijde zbytecny
Odpovědět
Profilova fotka
jako ty pemize jsou za to jsou nehorazne docela me to vykolejilo ja myslela ze zaplatim jenmom ten poplatek a jinak je to zdarma ale vidim ze neeee :-D
Odpovědět
My ještě platíme poplatek za obřad mimo obřadní síň, tj. 1000 Kč.:-) Ale co už.:-)
Odpovědět
sháním nutně oddávajícího pro oblast Brno-Sever, matrika plně obsazená. Prosím o pomoc.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivett84 Taky začínám přemýšlet o Arboretu, ale právě bych chtěla i něco pro případ nepřízně počasí... myslím, že párty stan nebo nějaký přístřešek se může zajistit i jinde než přes svatební agenturu,ne? Ty svatební agentury jsou totiž pěkní vyděrači :(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zajišťujeme jak výzdoby svatebních obřadů na klíč (bez slavobrány, se slavobránou, s altánkem) ceny jsou od 3.500 kč včetně vybraného inventáře, dopravy, instalace, úklidu a odvozu. Popřípadě Vám můžeme veškerý inventář zapůjčit (židle, stolek, koberec, potahy, mašle, altánek...) a Vy si zajistíte odvoz a nachystání.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,taky hledám nějaké hezké místo pro obřad v Brně. Obřad na radnici mi nevadí, jenom bych chtěla nějakou hezkou. Žádné prostory však osobně neznám, jenom z fotek na internetu. Ja spadám pod Brno Židenice, kdo to tam měl? Nějaké rady a zkušenosti milé nevěsty? Rozhodně nechci platit za nějaké extra místo jako zámek, arboretum apod. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@bremich v Židenicích jsem byla loni kamarádce na svatbě, zkus napsat @lenicka95, určitě by ti předala zkušenosti. Prostor se mi docela líbil,není to špatné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta dekuji za radu:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@bremich a v te Lisni nechces na zamku?? nic se tam neplati a zas tak daleko to taky neni od zidenic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nicolseda ahoj, no lisen nechci, pred rokem tam byla pritelova mama s pritelem na svatbe a nechcu se opakovat, z toho duvodu padl i kadlcuv mlyn na hostinu. Jinak se zidenicemi nemam nic spolocne, bydlime ve slatine, ktera pod ne spada. Nakonec jsem s tema Nemojany na obrad i hostinu spokojena, i kdyz je to trochu dal. Ale tak kazdy ma auto a pak tam bude moct prespat. Jinak ta obradni sin v zidenicich je pekna, byly jsme se tam podivat o vikendu. Klidne bych tam obrad mela, tak honosne to tam vyzera. Doporucuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@bremich jo to chapu a nemojany sou pekny :-)
Odpovědět
Ahoj všem, uvažujeme o Židenicích jen jsem neviděla pořádně jak to tam vypadá, snad jen fotku co mají na úřadě na webu. Jinak taky nevíme. Docela ráda se od vás něco dozvím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já se přiznám, že se mi velice líbil obřad na hotelu Myslivna, na místní terase s pohledem na Brno. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verka1984 Ahoj v Židenicích se vdávala sestra.Obřadní síň je moc pěkná,ovšem o okolí se to říct nedá.Všude samej beton a ještě na tebe koukaj pacienti z nemocnice,co seděli na lavečkách.Je to v jednom areálu.Nejsou tam kde udělat fotky.
Odpovědět
@shelbynka díky, vím že okolí není nic moc. Ale to mi nějak neva. Stejně se nasedne do aut a pojede pryč. Nepamatuješ si jestli je sál do schodů nebo je v přízemí? a děkuju za reakci x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verka1984 Myslím,že do schodů..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?