Obřad 10:00 - pomoc s organizací dne, prosím

Prosím, poraďte, sice jsme chtěli obřad déle, ale nakonec bude bohužel už 10:00. Po obřadu se budeme fotit, oběd bychom chtěli třeba 12:30 nebo 13:00. Problém je, že na svatební oběd nechceme pozvat všechny hosty, kteří se zúčastní obřadu, ale rádi bychom, aby se k nám pak připojili na večerní raut od cca 16:00. Vzhledem k tomu, že bude obřad venku, potom se budeme fotit a oběd bude jen pro nejbližší rodinu v zámeckém sále, jsme si říkali, že se na oběd plynule přesuneme, ostatní hosté, se můžou tak nějak "rozptýlit" nebo klidně odjet, popřípadě se naobědvat v zámecké restauraci, která bude normálně otevřená venku a připojí se k nám na raut, který začne třeba 16:00, kde bude samozřejmě spousta jídla i pro ně. Nevím ale, jak to hostům vysvětit. Myslíte si, že by se stačilo se s nimi domluvit? Nebo třeba ke svatebnímu oznámení vložit pozvání na svatební hostinu a hostům, které očekáváme jen na raut, vyrobit pozvání zvlášť přímo na raut od 16:00? Popřípadě řešila jste některá, jak hosty při tak dlouhém svatebním dni venku "zabavit"?
Odpovědět
Mame obrad v 10:30. Pak foceni a cca od 13hod obed. Puvodne mela byt na obede jen nejblizsi rodina a zbytek od 16hod jako u vas. Chtela jsem vytvorit pozvanky ke svatebnimu stolu pro nejblizsi rodinu a pro zbytek pozvanky na raut od 16hod. To bych pripojila k oznameni i s informativnim dopisem o prubehu celeho dne. Nakonec budem mit na obede vsechny :-).
Odpovědět
My zveme pár kamarádů až večer od 17 hodin a dostali od nás oznámení s kartičkou, že jsou zváni na svatební párty od 17:00 hodin. Takže přijdou na obřad a pak pojedou domů.
Odpovědět
@ellabel Díky za reakci, těší mě, že o tom někdo uvazoval stejně. My na obědě nemůžeme mit všechny jednak z kapacitních důvodů úžasného sálu, kde to bude a přítel ani nechce. Chce si uzit oběd jen s rodinou, ale pak slavit se všemi...
Odpovědět
@evkaaaaaa Super, díky, bala jsem se, jestli to nebude divne
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to mame tak, ze kdyz jsme rozdavali oznameni, tak rodina dostala i karticku s pozvanim na svatebni obed od 15:00 a kamaradi dostali karticku s pozvanim na svatebni party od 17:30 :) a nikdo s tim problem nemel :) kamaradi se pojedou prevliknout domu a naobedvaji se v restauraci a pak prijedou na party :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také to tak mame, obřad v 11:00, oběd jen s rodinou a přátelé pak odpoledne na raut a svatební párty :-)
Odpovědět
@jancahy @barusv Skvělé, to jste mě potěšily a uklidnily. Díky! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?