Noční svatba

Profilova fotka
Ahojky, měl tu někdo v teplém nočním létu svatbu?? dlouho jsem nad tím uvažovala že to musí bejt krásné jít pod noční oblohou jen kolem svíček... ale nevěděla bych co se děla celý den bo přece jen v létě je tma až po 21 Hod... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@oleszka my meli vecerni obrad (ve 21 hodin) loni v srpnu a byla to nadhera! Jen jsme meli obrad na hrade, ne venku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli odpoledne, ale při svíčkách - tma v místnosti a tak :) A byla to také nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna nevesta tu mela obrad taky vecer. Sesli se odpoledne v hradni cajovne, byli s hosty a po setmeni vysli do hradu jen za svitu svicek. Bylo to vyvrcholeni vecera a pry se to vsem libilo :-)
Odpovědět
taky se mi ta představa líbí mnohem víc, než někde kolem oběda. miluju letní noc:) po 21 hodině ještě nneí zas tak pozdě... takže do tho klidně běžte, pokud nebude mít někdo problém s dětma atp. taky by bylo vhod zařídit, aby v místě obřadu přímo navazovala oslava, pokud ji budete mít ten samej den. a nebo udělat oslavu dřív, než obřad...ale to teda nevím nevím, jestli byste chtěli:)
Odpovědět
jo a především teda záleží na matrice a oddávajícím, jestli by byli ochotný... nás tak nějak šoupli automaticky, kam chtěli :-D asi by se jim nechtělo někam jít takle večer...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, představa je to úžasná, určitě se nenechte odradit případnými obtížemi. Pokud nevíte, co dělat celý den, můžete to vzít klasicky - začněte společným obědem, odpoledne si užijete zábavu se svatebčany a obřad bude vrcholem celého večera, po kterém může zábava začít znovu v ještě větších obrátkách. J+P Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
@oleszka me se ta predstava taky horzne moc libi..ale je treba zvazit jestli je to v ceske republice vubec realne..to pocasi je tak promenlive ze dopredu vubec nedokazes odhadnout jake dny by mohlo byt krasne..take milujeme teple letni vecery ale kolik jich letos bylo..??..:(( kdyz zacnete s obedem tak se zacne i pit protoze vsichni chteji oslavovat a to si pak ten obrad popravde nedokazu predstavit..:)) leda ze by se vsichni cely den hlidali aby se nahodou neopily..je to urcite zajimavy a krasny napad ale jestli si chcete svatbu opravdu uzit a paradne ji oslavit tak nevim..ale mluvim za sebe protoze vim ze nase rodina i pratele se tesi az budou "formality" za nimi a pujde se slavit..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?