Nevěsta na Koni (jak z něj sesednout ? )

Profilova fotka
Nevěstinky potřebuji poradit :-) Abych se cítila opravdu jako princezna, tak jsem si usmyslela, že chci na obřad přijet na koni :-) Vše už je naplánované, vyzkoušené.. Sice nemají dámské sedlo, ale i tak nebudu sedět obkročmo :-) Jelikož mě otec povede k oltáři, tak mě rovnou přivede i na koni,ALE!! Ale mám problém, nedokáži si představit, jak v těch v svatebních šatech před tolika lidma mám z koně slézt ??? :-( Když na něj budu nasedat, tak to bude asi taky komedie, ale to naštěstí nikdo neuvidí, ale mam strach z toho slezení z něj před tolika lidma.. Máte s tím některá zkušenost ??? ?:-) :-)
Odpovědět
Co schudky,ktere vam nekdo pristavi? :-) Ja bych se do takovych akci nepoustela,ale vam preji hodne stesti a zadny trapas :-D
Odpovědět
Když píšete že nebudete sedět obkročmo, zkusila bych jakoby " sjed po zadku" :D ( nevím jak líp to napsat) a dole vás tatínek bude chytat jako když jste byla malá a na pouti se vozila na koni. Držím palce :)
Odpovědět
Tatínek nebo nějaký muž Vás chytí za boky a vy jenom jakoby sjedete s jeho pomocí :)
Odpovědět
A ty normálně jezdíš na koni, je to tvůj životní styl, nebo proč se chceš do něčeho takového pouštět? Jestli ano, pak předpokládám, že ovládáš nasednout a sesednout z koně a přizpůsobíš tomu šaty. Pokud to chceš jen pro "princeznovský efekt", je to samo o sobě kýč a trapas, ať to dopadne jakkoliv. Já bych nevymýšlela věci, ve kterých se nebudeš cítit jistá, a když už nutně koně, tak třeba kočár.
Odpovědět
@stastnevdana Ale notak :-D Na svatbách se dělá tolik věcí jen na efekt! Vy snad běžně nosíte dlouhé bílé šaty? A necháváte se pravidelně líčit u vizážistky? Nebo odsoudíte nevěstu, co si vezme podpatky a nechá nalepit řasy, pokud to běžně nedělá? Pokud se to zakladatelce líbí, tak proč ne? Kvůli princeznovskému efektu se dělá tolik věcí! A není na tom nic špatného, je to jednou za život a je skvělé si to užít! Za mě- jen do toho, ale ideálně dopředu vyzkoušet bez šatů, ale s koněm a spodnicí. Budete se cítit jistěji a víc vědět, jak na to.
Odpovědět
@ceriii Já neměla na svatbě dlouhé bílé šaty ani jsem se nenechala líčit u vizážistky. :-D Moc nechápu dělat něco jen kvůli efektu, když k tomu nemám vztah a nejsem to já.
Odpovědět
Profilova fotka
No,když už koně,tak bych sehnala i to dámské sedlo. Vypadá líp než obyčejné,když na něm sedí nevěsta v šatech. A sesedla bych tak,že bych si nechala pomoct,při sezení z boku,tak by tě někdo chytil kolem pasu a ty bys jakoby sjela dolů. Pokud ale nemáš vyloženě ke koním vztah,tak bych šla do kočáru. To je pohodlné pro nevěstu. A nemusí řešit jak dolů,aniž by si něco neponicila a nevypadalo by to blbě že to neumí.
Odpovědět
Tak ať si tě sundá ženich, jestli to máš naplánované tak, že dojedeš k němu. Svezeš se mu ze sedla do náručí. Nebo ať dojede on na bílém koni, ať je to podle pohádek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všem moc děkuji :-) Kočár se mi moc nelíbí a z koní strach nemám :-) Vše už mam obzkoušené i sezení a ještě pujdu s otcem aby vedl kona a natrenujeme si slezení z koně aby mi pomohl :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?