Netradiční svatba na letišti

Profilova fotka
Holky měla jste některá nebo plánujete netradiční svatbu? Například svatbu na letišti? Pokud ano, tak co vše je potřeba ohledně vyřizovaní? Kam zajít atd...:) Děkuji moc..:)
Odpovědět
Profilova fotka
my planujeme v lese alebo parku :) ale su to len prve plany takze tiez som zvedava
Odpovědět
já neplánuju netradiční svatbu, ale tak nějak logicky bych zašla na tamní matriku a zeptala se, zda je to možné, ne všude se jim bude chtít chodit...takže to je asi základ..a pak na to netradiční místo k člověku, který to tam vede,..zeptat se jeho, jestli je to možné..ale určitě nejdřív na tu matriku, tam si myslím, že dostaneš nejvíc informací...
Odpovědět
Profilova fotka
A co když si vyberu místo a z nejbližší matriky tam nepořádají svatbu.... Mám ještě nějakou jinou šanci? Kromě církevního obřadu... ?
Odpovědět
@jelinkova17 Myslím, že pokud to místo spadá pod matriku, která tam obřad nechce dělat, tak už není jiná možnost než u různých církví.
Odpovědět
Profilova fotka
@verca05 Zkus se poradit s @lamorgaine, ta svatbu na letišti měla :). A ti oddávající @jelinkova17 - existuje církev unitářů, připadá mi to trošku jako nájemní oddávající, kamrádka s jedním z nich obřad měla a bylo to fajn, milý, uvolněný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?