Netradiční, jednoduchá, přírodní, venkovská svatba

Pořád hledám inspiraci na svatební obřad, šaty, hostinu. Líbí se mi jednoduché, přírodní, ale hezké svatby (některé jsem viděla tady v albech) ale než bych se tím probrala, budou Vánoce :) Jestli máte někdo tip nebo se chcete podělit o své fotoalbum nebo nápady, co se vám líbí, budu ráda. Mě se nelíbí takové ty příliš načančané svatby na zámku, přezdobené hostiny, ale hledám nápad na něco jednoduchého, ale krásného a jedinečného... U rybníka, v lese, v hájence, na farmě, ve starém mlýně ...... Děkuju za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
Moje řeč, nemám ráda (a nikdy jsem neměla) načančané princeznovské svatby. Naše proběhla na statku u známého, vše bylo udělané svépomocí (dokonce i květiny jsem si dělala sama). Byla to nenucená, příjemná, veselá párty ;-) někdy bylo těžké vydupat si aby to vypadalo podle našich představ (matrika nám dělala problémy, nemluvě o některých členech rodiny) ale nakonec se to povedlo a i počasí bylo perfektní ;-)
Odpovědět
@ixka Děkuju :-) Krásné fotky i šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 děkuji, ty jsou z Manga ;-)
Odpovědět
@ixka No, já teď koukala na celé album a čtla ten komentář, že jsou koupené měsíc předem (nebo jak dlouho) a to mě dostalo (pobavilo). Taky bych to nejraději vyřešila nějak podobně, ale bojím se, že budu nervózní, že nic neseženu :-D Ty jsi šaty do té doby neřešila? (nevím, jestli můžu tykat ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, naprosto s tebou souzním v představách... my si zatím v přípravách dáváme načas, bereme se v červenci, zatím víme pouze kde bude obřad i hostina - u lesa, na hájence, máme v plánu vařit v kruhu rodinném, dekorace - přírodní - dřevo, březová srdíčka, luční kvítí (i má kytice - ráno natrháme), šaty bych chtěla krátké, krajkové, se zelenou mašlí, ale to je asi vše.:-) Hlavně si to chceme užít... Kdy bude váš velký den? Můžu ti pak přeposlat nápady... Přeju ti spoustu radosti s přípravami! :-)
Odpovědět
@gitak : Děkuju za odpověď :-) My to vidíme nejspíš až na květen 2015 (i když já bych raději už klidně i dřív - zase tak moc plánovat dopředu mě nebaví, ale potřebujeme na hostinu trošku našetřit), takže mám relativně času opravdu dost. Šaty bych taky chtěla krátké, jednoduché - a úplně nejraději bych na ně taky narazila někde v obchodě jako nevěsta, co mi tu poslala fotky :-) Já se budu asi vdávat v okrese, kde to moc neznám, takže hájenky a tak teprve hledám, rozhlížím se a doufám, že na něco narazím 8-) Za nápady budu moc ráda :-) Taky přeju příjemné plánování a pak vydařenou oslavičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 týden před svatbou :-D já je právě řešila až moc, koupila jsem si jedny (ty jsem si rozmyslela), potom jsem si nechala jedny ušít na míru za nekřesťanské peníze (nechala jsem se zblbnou od ostatních na "princeznovské"). Jak se svatba blížila byla jsem z nich v koncích, ve skříni mi ležela bílá věc kterou jsem začala nenávidět. 8 dní před svatbou jsem se svěřila nastávajícímu a ukázala mu je - uznal že jsou děsný :-D :-D tak jsme rychle jeli shánět nové. Zabrouzdali jsme i do Manga kde jsem se zamilovala do těch růžových - a nastal problém, byl výprodej a nebyla moje velikost. Zoufalá jsem se rozhodovala pro jiné (bílé, jednoduché). Druhý den jsme si šli vyzvednou ty bílé a já říkám mužovi že se ještě stavíme v tom Mangu - a světe div se, na stojanu byla moje velikost (paní prodavačka říkala že je měl někdo zamluvené ale nepřišel - DÍKY BOHU) :-D :-D :-D takže jedna důležitá rada - nenech se zblbnou a vždy se rozhoduj podle svého srdce 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky chceme jednoduchou, přírodní, venkovní svatbu :-) nakonec budeme mit svatbu ve stodole s venkovním obřadem na zahradě ( je tam i pidi rybníček) a jsme nadšení s tím, že se bude tančit venku + tam budou party stany ( mam to v albu) jinak představa je slunečnice, juta, krajka, bříza, lampiony + lehoulinky fialkový nádech :-) jsem zvědavá jak se nám to povede :-) inspirace na internetu je spousta až moc a zkloubit to aby to nebylo přeplácané dá taky práci :D ještě že mě usměrňuje snoubenec :D
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 ahoj, my jsme byli od začátku proti zámkům a radnicím i hotelům. Naskakuje mi husí kůže když vidím motýlky, holubičky a prstýnky ještě třeba v kombinaci s růžovou barvou:-D Máme rádi přírodu a tak sme chtěli něco jiného a hledali statek se stodolou. Líbí se nám přírodní, pohodová párty na celý víkend. Výzdobu si budu dělat sama, budeme mít jutu a přírodní dekorace. P.S. Svatbu @ixka obdivuju už dlouho ;-) Mezi další moje oblíbené svatby patří taboraci a fckuratko a pak třeba album od Tereeezz :-) http://www.beremese.cz/blog/tereeezz/...
Odpovědět
@ixka Jo tak to je povedený příběh se šatama :-) Tak to byl zaručeně osud, že všechno tahle dopadlo .... :-) Mě tak před 10 lety slíbila kamarádka, že mi jednou šaty ušije jako svatební dar...budu muset zjistit, jestli se od té doby něco změnilo :-D
Odpovědět
@bondyzab Jé já mám takovou radost, že slyším, že nejsem sama s husí kůží při pohledu na princezny na zámku... Já nejdřív chtěla svatbu někde v Lednicko-Valtickém areálu - ale jako spíš někde v zahradách, nebo u nějaké památky (a že jich tam krásných je) - ale teď to všechno nějak přehodnocuju a líbí se mi stále víc ještě přírodnější a neobyčejně obyčejné věci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Já to říkám pořád, že v jednoduchosti je krása. Na co to všechno moc zdobit a přeplácávat, když to jde jednoduše. A ted se mi začíná čím dál víc líbit vílí styl nevěsty s věnečkem a rozevlátými šaty, možná ještě přehodnotím ty krajkový :-D A jinak sem vždycky chtěla svatbu někde venku. Tak to máme na statku a obřad bude mezi pilíři ze staré staré stodoly.
Odpovědět
Článek se načítá
No konečně.Moje srdce nad tím jásá ,že v jednoduchosti je pravá krása.Vidím vílu z lesního paloučku, zapomenutou v ranní mlze.Jenom nevím, kde se v tom lese ukrýváte, že tam žádná na mě nečekáte. :-p
Odpovědět
@lease :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám inspiraci ze svateb, které proběhly u nás na statku.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já se zblázním, rok plánujeme svatbu, vymýšlím kdesi cosi a pak mi prdne v hlavě a chci také přírodní svatbu...od začátku jsem věděla, že k obřadu půjdu bosá a že bych chtěla mít květinový věnec ve vlasech, ale ostatní jsem pojímala dost tradičně. Ale dneska jsem se rozhodla, že vše bude přírodní. Ale stále zůstává fialovo-růžová kombinace, jen ji doplním sem tam hnědou a to, co mám už vyrobené dozdobím sysalem apod. Snad výsledek bude stát za to, ale už teď vím, že bude ;)
Odpovědět
@zuza_ales No, tak asi to tak má být :) A jaké budou šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Mě pořád vadilo, že to není ucelené, že to je jen kopie a mix všeho tady z beremka. Ted už vím, že jsem se rozhodla správně. Šatičky se mi líbí od začátku takovéto..ale moc jsem je nikde neviděla :-(
Odpovědět
@zuza_ales : Není to sice styl co by se mi líbil... ale jsou zajímavé... Takže jsi je ještě nesehnala? Máš pravdu, že nejlepší je prostě najít něco "svého" :-) Já to "moje" stále hledám. :-)
Odpovědět
@24_simona ahoj, taky plánujeme svatbu 12. července a hostinu v Bruzovicích jak vy. Hodně štěstí při plánování.
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Nene nesehnala ani zatím nesháněla. Akorát jsem skončila šestinedělí a mám po porodu 6 kg nahoře, tak se musím pustit do hubnutí a pak je sehnat :-)
Odpovědět
@zuza_ales Jo tak :) Gratuluju k děťátku - to jsou taky milé starosti, ne? 8-) Doufám, že šaty nakonec předčí všechna očekávání
Odpovědět
Profilova fotka
@uma13 taky přeji ať jde plánovaní dle představ :-) a hlavně bez stresu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Děkuji moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co takhle vintage kytka :-)
Odpovědět
@catchenka zajímavé :) ale na mojí svatbě si to nějak neumím (zatím) představit 8-) Nejlepší je tam ten budík nebo co to je :)
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 Co nějaký statek? Jednu svatbu teď v červnu máme na statku Houpací kůň. Je to na samotě, u lesa a u rybníka...Ty statky mají většnou výhodu toho, že se vše může dít na jednom místě, část lidí (pokud ne všichni) se tam může ubytovat, můžete si pohrát s dekoracemi, mít vlastní catering....
Odpovědět
Profilova fotka
@allien12 P.S. Koukněte na profil vizážistky a hairstylistky Sonky Nutribju Visage tady na Beremku, měla krásnou elfí svatbu :-)
Odpovědět
@gitak Ahoj chci se zeptat kde to budete mít? Takové místo taky hledáme :)
Odpovědět
@zuza_ales Myslím, že v Madoře u Mikulova by ti takové šaty ušili. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?