Neoficiální svatba (bez úřadů), máte informace?

zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo nějaké informace k neoficiální svatbě. Pár odkazů jsem našla, převážně je to ale jako svatba pro lidi co se vzali třeba v cizině a chtějí to udělat pro rodinu znovu. Zajímalo by mě, jestli existují lidé co by oddali dva lidi, třeba v přírodě, bez svědků a bez úřadů, není potřeba žádný papír. Jen krásná procítěná řeč a slib dvou lidí pod nebem v cokoli věří. Budu moc ráda za jakoukoli informaci Děkuju
Odpovědět
Heh :-D Co nějaká neregistrovaná sekta? Nebo kamarád schopný všeho? Nikdo jiný mě nenapadá. Spíš bych se zeptala proč vyvádět něco takového?
Odpovědět
Profilova fotka
@dylan Neoficiálně vás může oddat kdokoli, takže nejlíp asi říct nějakému spolehlivému kamarádovi.
Odpovědět
Viděla bych to na nějakého kamaráda ... ale klidně Ti to odkecám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám kamaráda kazatele, který běžně oddává.. Třeba by vám to udělal i takhle "jen tak". ;-)
Odpovědět
Kamarádka si na toto najala herce :-)
Odpovědět
mě to ale tak nějak postrádá smysl...to přeci můžete jít sami spolu dva a říkat si v krásných šatech atd vše uplně sami a nemusíte tam mít někoho dalšího....a když si vyberete i pěkné místo, kde budete sami...dá se to spojit s pěkným piknikem....a vůbec celý den si udělat nádherný.... to, že tam budete mít nějakého člověka, který přečtě text...no to si můžete vybrat sami nějakou pěknou část knihy - urývek....pro mě by to mělo hlubší smysl takto, když už to má být pojato jako neoficiální svatba jen vy dva.....mě by tam nějaký člověk další rušil - asi teda... každopádně at vám to vyjde jak si přejete a seženete někoho, kdo vám bude vyhovovat.....:)
Odpovědět
@tarra27 : Určitě máš pravdu ... díky ... taky mě to napadlo, jen jsem nevěděla jak to zformulovat...
Odpovědět
@evzeniegrandetova : Je to pouze o tom našem slibu, který bysme si chtěli dát pod nebem, pod tím čemu věříme a ne jen prosté neosobní ano... To bude samozřejmě taky, když chceme právoplatný sňatek... tam už bych ale chtěla jít pouze kvůli formalitě a rodině...
Odpovědět
Profilova fotka
My něco podobného udělali loni v Itálii...kdyžtak koukni ke mě do fotoblogu na album a ten popis. Ale musím se přiznat, že nějaký cizí člověk navíc by mě tam právě asi rušil a už by to nemělo takové kouzlo ;-)
Odpovědět
@dylan není zač :) já bych si vybrala místo, kde nikdo nebude a klidně tam byla třeba pul dne a spojila to i se sexem :D .) však co, něco krásného si slíbíte, řeknete, dobrůtky pojíte, dnes když budete chtít, není problém i tichá hudba, cokoliv....a v závěru i sex k lásce patří a když tam budete sami .)
Odpovědět
Je několik agentur co to delají. A taky několik zajímavých církví a sdružení, co neoddávají oficiálně, je symbolicky. Třeba keltové nebo jiné společnosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tohle je v zahraničí naprosto běžné a pomalu se to sune i směrem k nám (naštěstí) - udělá se oficiální obřad a pak tzv. "cermenonie", což už je neoficiální "obřad" na louce, v chatě, v lese, venku s kamarády apod. Na řeč se najímá buď herece nebo dobrý výřečný kamarád a bývá to dojáček. Letos jsem fotil australsko-česko-belgicko-francouzskou svatbu, kde se na ceremonii zpívaly mantry, hrála krásná hudba a měl jsem krajíčku i já, fakt krása :) Fotky budu mít na webu snad během příštího týdne.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?