Nechci klasický pochod při obřadu.Jaké jsou jiné možnosti hudby, aby mi to radnice schválila??

Profilova fotka
Nejsem zastánce klasických pochodů při příchodu svatebčanů, ženicha a nevěsty.Přijde mi to zastaralé,ale bohuže nám radnice nic jiného nenabídla, jen možnost návrhu jiné písně, ale takové kterou nám budou muset schválit.Jelikož se vdávám poprvý, tak v tom neumím chodit.Prosím poraďte jaké jsou jiné možnosti.Předem děkuji za odpovědi.
Odpovědět
My sme měli na příchod tuhle Westlife- you raise me up http://www.youtube.com/watch?v=9bxc9h.... Už při prvním tónu se mi spustila vlna slz co nešla zastavit
Odpovědět
@orbitkha To je divný,proč by vám to měli na radnici schválit? Je snad vaše věc co chcete za hudbu...já se s matrikářkou dohodla,že budeme mít při obřadu varhaníka,s tím jsem si dohodla skladby,a jediný kdo mi to musel schválit byl můj nastávající :-)
Odpovědět
já šla na tuhle na klavírní doprovod: https://www.youtube.com/watch?v=FG0tJ... a nebyl s tím žádný problém:-)
Odpovědět
měli jsme Vivaldino Čtvero ročních období, jinou část na příchody, jinou po dobu obřadu a jinou na závěrečné gratulace. Není to klasický pochod, ale snad by s tímto nemusela mít radnice problém
Odpovědět
take jsme meli hudbu podle naseho vyberu, dodali jsme na matriku noty a bylo :) jedine kde jsem mela problem byl ten, ze byl k dispozici jen klavir a nase prvni a jasna volba byla na celo. V klavirni podobe nic moc, takze jsme vybrali jinou hudbu. Standardni pochod mi nahanel az hruzu:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?