Nechci batolata na obřadu

Na svatbu zveme rodiče i s dětmi, ale prosili jsme, aby dvě batolata s sebou brána nebyla. Obřad je v místě bydliště 90% zvaných, včetně tedy jedné z těhle dvou matek. Jedna mi vysvětlila, že nemá kdo by ji pohlídal a že klidně počká u dveří a kdyby něco hned jde a zůstane venku. Co mě zvedá ze židle, je ta druhá. To její malé je uřvané dítě, co nevydrží zticha ani dvě minuty. Podotýkám, že má dvě babičky do 5km od obřadu, hlídají celkem často. Na mojí prosbu mi bylo řečeno, že dítě jde. A proč? Aby měli hezké fotky v tom oblečení. Po obřadu si to batole vyzvedne babička, aby si rodiče mohli užít svatbu. Jak jí mám vysvětlit, že kvůli jejímu rodinnému focení nechci mít přerušovaný obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že z nějakého důvodu nejde si v tomhle dupnout (já bych se s ní nemazala :-D), nejde jí nabídnout, ať po dobu obřadu teda s děckem zůstane mimo kostel/obřadní síň?
Odpovědět
Osobne jsem matka dvou deti a byli jsme na dvou svatbach.Na prvni byly deti zvany (dcera 1 rok),ale zadna zabava pro deti krom "lucniho kviti".Obrad byl venku a velmi light,kdy snubni prstynky nesl pes,takze by asi nevadil nejaky vykrik.Pro svuj klid jsme ji nechali babicce,i kdyz nas to primelo jet domu drive.Na druhe byly dceri 2,ale je to dabel,navic svatba probihala v kapli,takze jsme se s manzelem dohodli,koho vic zajima obrad :) a celou dobu zamestnaval dceru venku,abychom nerusili uz jen utikanim z kaple.A meli jsme ji doma nechat uplne,protoze pro deti opet zadna zabava.Na nasi svatbe pristi mesic deti budou,ale ponaucila jsem se a bude pripravena chuva pro nase deti a aktivity pro vsechny deti (skakaci hrad,koutek kresleni,prijdou sermiri a princezny...)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud není schopná respektovat vaše přání na VAŠÍ svatbě, řekla bych jí, ať nechodí vůbec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?