Nechci, aby mě vedl k oltáři otec. Jak to "obhájit"?

Ahoj, pár diskuzí na toto téma tu bylo, nicméně jsem nanašla odpověď na svůj problém. S tátou nemáme dobrý vztah, vlastně nemáme žádný vztah, pro mě to je jen pán, se kterým bydlím a snažím se mu vyhýbat (ano, až do svatby bydlím u rodičů). Problém je v tom, že okolí ho má za vzorného otce a myslí si, že jsme harmonická rodina. A já opravdu nechci prát špinavé prádlo na veřejnosti a vysvětlovat, jak je to ve skutečnosti. Další problém je budoucí tchýně - moc se těší, až povede syna k oltáři a je to dost tvrdohlavá, hysterická dáma (a drbna k tomu) takže ani té nechci říct pravdu. Chceme jít s přítelem k oltáři spolu, ale jak to říct tchýni? A vlastně i tátovi? Je to strašný cholerik a bojím se jeho reakce. A jak pak reagovat na dotazy svatebčanů, proč jsme to měli tak a né onak? Budeme tvrdit, že to prostě tak chceme, ale už teď vím, že to není silný argument a nikoho tím neumlčíme :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Proste ste to tak chceli a nie si povinna nikomu odpovedat. Nestresuj sa tym.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych si s tím nedělala hlavu, chápu, že s tchýní by mohl být problém, ale pokud oba jasně vysvětlíte, že nechcete tradiční příchod, a že už k oltáři chcete jít společně a tím započít vaši cestu manželstvím, musí to každý pochopit. Vy jste ti hlavní a všichni to musí respektovat. Jen musí i budoucí manžel znít dost jasně, aby maminka neměla pocit že to je jen tvůj nápad a pohled na věc :-)
Odpovědět
Je to vase svatba, udelejte si to podle sebe. Ostatni se s tim budou muset smirit. Taky mam s otcem slozity vztah a proto me k oltari povedou brachove :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shop_girl Přesně tak, krásně jste to napsala. Jde t vysvětlit mnoha způsoby. Chápu autorku dotazu, bojí se, že vyvolá různé konflikty, ale myslím, že to jde vysvětlit i jinak. Prostě tím chcete započít společnou cestu manželstvím. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to Vaše svatba Vas den a nenechejte si do ničeho od nikoho mluvit.. Taky mám s otcem špatný vztah a neninim mu nic vysvětlovat, k oltáři me povede muj 12cti lety synovec :-D A je mi uplne jedno kdo si co pomyslí. Já to tak chci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to tvá věc, kdo tě povede k oltáři..a komu se nebude líbíit, že tě nevedl taťka, tak jeho problém..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?