Nástupní hudba-svědci

Profilova fotka
Ahoj Holky, dnes jsem se dozvěděla, že máme mít připravenou hudbu i na příchod svědků a potom na předávání prstýnků a na gratulace, máte nějaké tipy??? ( hudbu na příchod ženicha, nevěsty a odchod už máme, ale na svědky třeba mě nic nenapadá)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, co vše Vám zahrajou, jestli na tom nezáleží, tak my měli Imagine od Lenona :-)
Odpovědět
Když hrajeme na obřadech, většinou to děláme tak, že na píseň pro ženicha nastoupí i všichni svatebčané (včetně svědků) a když jsou všichni na svých místech, skladbu ukončíme a hrajeme píseň pro nevěstu. Z toho i vyplývá, že píseň pro nevěstu bývá krátká - záleží na prostoru místa obřadu a naopak píseň pro ženicha hrajeme většinou celou a ještě občas přidáváme repetice :D Ale nikdy jsme zvášť pro svědky nehráli :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme jednu skladbu, ale ve dvou interpretacích na nástup k oltáři, první je pomalejší, to půjde ženich, svědci a družičky a pro sebe mám tu dynamičtější verzi písně aby všichni věděli, jak řekl můj snoubenec, pozor přichází nevěsta :) a tu bud necháme potichu dohrát u obřadu nebo už jí DJ přepne na další.... a na gratulace už budem mít uplně jiný žánr pěkně od podlahy aby se lidi dobře naladili :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?