Nástup ženicha, družiček a nevěsty.. jak dlouho to může trvat?

Profilova fotka
Přemýšlím, jak skloubit svoje písničky, které bych ráda na obřadu měla na nástupy rodiny a družiček. Svatbu máme na louce, rozhodně nás nikdo časově netlačí nebo nenutí, že by písnička musela být jen minutu dlouhá apod. Na druhou stranu nechci, aby ten nástup byl zase moc dlouhý. Zpívat mi při obřadu bude sbor, ve kterém zpívám. Takže to na druhou stranu bude příjemný a zajímavý zážitek pro hosty si je poslechnout. Představa je takováto: Hosté se usadí na místa. Sbor začne zpívat O happy day, které má zhruba 3 minuty :-| Půjde ženich se svojí maminkou, kterou usadí, pak půjde moje maminka s přítelovým tatínkem a usadí se. Pak půjdou naše svědkyně.. máme dvě holky - mají jít s partnerama, kteří se jen vpředu usadí nebo mají jít každá sama a zvlášť, či dohromady? Co myslíte? Chci, aby to vyšlo na zhruba celé ty 3 minuty, protože já bych ráda nastupovala na jinou písničku.. Myslíte, že se to dá? No a pak by začal sbor zpívat All you need is love (miluju Beatles a tohle ke mě prostě patří) - mám 3 malé družičky a 2 velké družičky s družbami, tak jsem si říkala, že by vyšla první malá a uvedla první družičkový pár, pak by šla druhá malá a uvedla druhý družičkový pár a pak ta třetí malá, která by uvedla mě s tatínkem. Pak by sbor v klidu dozpíval, All you need is love má zhurba 2,45 minut. Nechci, aby se hosté nudili při nástupu, na druhou stranu by se mi to takto líbilo. Druhá možnost je samozřejmě nastupovat všichni na jednu písničku a ten nástup trochu zkrátit. Co myslíte?
Odpovědět
Myslim, ze nastup v delce 6 minut + prichod nevesty je fakt hodne, hodne dlouhy...
Odpovědět
Profilova fotka
No těch 6 minut je opravdu hodně dlouho. My vzhledem k tomu, že jsme měly svatbu v obřadní síni jsme musely hudbu zkrátit, jelikož jsme oba chtěly jít na jinou písničku. A proto jsme šly jen na refrén té dané písně v rámci cca 40 sekund. Já si třeba i délku písničky na místě obřadu spočítala, jak dlouho bude trvat než se od dveří dostanu k oltáři + 10 sekund navíc pro jistotu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@genelady ne 6 minut + nevěsta... celkem by to bylo max 6 minut. Vím, že závisí na délce místa, ale cca nástup každé osoby, která půjde od začátku k obřadnímu stolku, altánu atd. může trvat jak dlouho? Já myslím, že těch 30 sec by to být mohlo, ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?