Nástup - jak to je?

Měla bych otázku ohledně nástupu. Nejdřív jde ženich s maminkou, pak družičky (pokud jsou), pak nevěsta s otcem...a kdy jdou svědci?
Odpovědět
Profilova fotka
Svědci by měli jít za ženichem ....jak je to s druzickama nevím ty nemáme;-)
Odpovědět
@lj26 Jde ženich+matka, pak svědkové,pak ostatní svatebčané,a nakonec nevěsta+otec.
Odpovědět
:D na tetine svatbe treba sli proste svedci a jakmile byli u oltare tak az potom nastoupil zenich s mamkou a sli... u svedku nebyly zadne oracie :D
Odpovědět
Profilova fotka
ja myslim že jde tatinek s mamkou, pak svědci, pak družičky a pak nevěsta. Na všech svatbach jsme my svatebčané nešli v průvodu, nahnali nás na místo předem, abychom dělali špalír :) záleží na tipu svatby :) ne?
Odpovědět
Profilova fotka
U nas jde zenich s maminkou,za nima svedci a svatebcani,udelaji spalir a prichazi nevesta bud sama nebo s tatinkem :)
Odpovědět
Profilova fotka
první jde maminka a ženich, poté světci, pak hosté udělají špalír a nakonec nevěsta s tatínkem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nas organizovala matrikarka a bylo to strasne vtipne, protoze s nama jednala jako s velkou skupinou...(ady sedi rodice nevesty a za nimi dalsi lide od nevesty(krom rodicu uz tam ode me nikdo nebyl)...vsichni si pujdou sednout krome zenicha, nevesty, svedku, maminky zenicha, tatinka nevesty...takze dovnitr sli 4 lidi :) :) zalezi taky na prodtorech, u nas na radnici by na zadne spaliry nebylo moc mista, zvlast pro nevestu se sirokymi saty, takze bych vzdy konzultovala s matrikarkou, jak to na danem miste udelate...a jeste perlicka z odchodu, jak jsou takove ty filmove zabery, jak nevesta se zenichem vychazi, hazi se po nich ryze atd...tak u nas zaber na nevestu jak zahuci, jezis uz se tady nevykecavejte a jdeme na obed, mam hlad :) :) a nevesta s maminkou prchaji do satny pro bundu, aby se uz jako slo :) pred radnici nejaka dobra duse donutila ostatni zpomalit, ze si musime udelat aspon jednu spolecnou fotku :) a otravenej xicht hladovy nevesty :) :)
Odpovědět
Já myslím, že to je zcela na vás... :-) když jsem já šla za svědkyni, tak to bylo tak, že šli dovnitř hosté a nakonec šla nevěsta s ženichem spolu a za nima my dvě svědkyně. (Takže zcela proti tomu, co se má)
Odpovědět
Profilova fotka
družičky pred nevestou
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?