Napady na hodne malinky obrad?

Zdravim vsechny, nevim zdali si nekdo prosel mou situaci nicmene tohle bude asi trochu atypicka otazka. Myslela jsem si jak nemam vse promyslene, ale bohuzel neni tomu tak a potrebovala bych poradit. Muj snoubenec je Americky vojak a jelikoz je momentalne na zakladne v Nemecku, rozhodli jsme se vzit v Praze (aby mi rodice mohli v pohode prijit na obrad) s tim, ze pristi rok usporadame svatbu ve Statech pro jeho obrovskou rodinu a pro vsechny nase zname. Jen ted uz to chceme mit na papire, aby jsem se mohla v klidu premistovat s nim az ho zase povolaji a mohli spolu konecne bezproblemove bydlet. Jelikoz ja sama zila ve Statech spoustu let, nemam v CR moc znamich. Pouze lidi co znam z prace a kamaradku, ktera mi pujde za svedka. Pozvani tedy budou mi rodice s bratrem, babicka, a zatim nevime jestli prijde nejaci snoubencovi vojaci. Bude to tedy hodne malinke a ja mam predstavu, ze po obradu se pujde do nejake nobl restaurace. S tim co ale slysim od kamaradek tak zacinam vahat nad tim, jestli ma vubec smysl si kupovat svatebni saty. Nejake napady? Ja vim, ze bych byla asi hodne smutna kdyby jsem si na sebe vzala neco obycejneho. Privitam jakykoliv napad nebo doporuceni.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla také malou svatbu (včetně nás 12 lidí), šaty jsem zvolila bílé, ale krátké (ale já bych princeznovske nevolila ani na větší svatbu, nelíbí se mi to) a rozhodně jsem si jako nevěsta připadala :) bílé šaty rozhodně běžně nenosím (neb jsem cune), takže ten outfit pro mě byl rozhodně výjimečný :)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat nas bude asi jeste min :) ale dekuji za odpoved. Co nasledovalo po obradu jestli se mohu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
@kaywalton po obřadu jsme šli na oběd do hospůdky a pak k nám domů, kde proběhla klasická rodinná oslava, soudek piva, dobré domácí jídlo, Aktivity...
Odpovědět
známí se takto brali, byli jen s rodiči, svědky..obřad tuším ve tři, potom restaurace..no prostě příjemně užitá část výjimečného dne :)
Odpovědět
@trikolorka @ellinkasebudevdavat a kdyz se potom do restaurace, previlikala se nevesta? Snazim se ziskat datum obradu na miste, kde by byla rovnou nebo hned vedle restaurace.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaywalton určitě být tebou budu se snažit být "nevěstou "nehledě na to jaké se Ti líbí šaty -krátké,dlouhé-bohaté :-) ..musíš se citit krásná ty sama!!!a je jedno jestli vás bude 10,nebo 100!!!zenich,kterému se my nevesty chceme libit je vždy jeden :-) tudíž na počtu lidi za vámi nezáleží -neoblikas se pro ně,ale pro něj...Šaty bych rozhodne volila dle tvé postavy ...ale na menší svatbicku mám osobně představu dlouhých priléhavych s volnými zády -sexi ;-) a nebo klasická bila tylovka a vysoký podpatek -a nebo krátké šatičky i v retro stylu.....
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 20 lidí, takže taky spíše menší svatba. V místě obřadu a oběda budu ve svatebních, po přesunu na hotel, kde jsme všichni ubytovaní a budeme večeřet, se převléknu do "popůlnočních" šatů. Ty si nechávám šít a těším se na ně snad ještě víc než na svatební. :-) Ale je to jen na Vás, jak si to uděláte. Hlavně ať se cítíte dobře. ;-) Nešiďte se, ať máte pěkné vzpomínky.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaywalton já zůstala ve svatebních až do noci, i doma na oslavu jsem si je nechala :) byly krásné, tak s mi z nich nechtělo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já kdybych měla maličkou svatbu, koupila bych si nějaké bílé pouzdrovky nebo kostýmek se sukní, to unosíš i pak, a doladila to doplňky - krásné lodičky a šperky :-)
Odpovědět
moc dekuji vsem za odpovedi. Vcera jsem se to jeste snazila resit se snoubencem a bohuzel nase nazory se rozchazi. Jelikoz chceme velikou svatbu pristi rok ve Statech a tohle ma byt jen oficialni svatba, abychom to uz meli na papire, tak on ma predstavu nejakeho "casual" obleceni a chce, aby jsem bile saty mela az na ty velike. Tak ted uz jsem uplne bezradna :(
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si vzala bílé šaty,ale buď jednoduché dlouhé nebo krátké,s širší sukní,třeba retro. K tomu lodičky, kytka.. nebo ne bílé,ale jinou jemnou barvu, pastelovou,nebo něžné květované šaty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?