Nápad na místo svatebního obřadu Kladno a okolí...?

Ahoj, rádi bychom měli svatbu 25.5.2018. Jsme z Kladenska (konkrétně ze Stochova) a nějak nevíme, kde udělat svatební obřad. Máme představu udělat obřad (právě zatím nevíme kde), svatební oběd s rodinou a nejbližšími v restauraci a pak party na zahradě. Bohužel nějak nemůžeme natrefit na správné místo v našem okolí. Obracím se tedy na vás s prosbou, zda nemáte nápad, případně zkušenost, kde udělat obřad. Klidně může být i obřad spojený s restaurací, tedy že by nás oddali třeba v zahradě restaurace.Díky..Karol
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. My budeme mít na Astře. A nebo jestě zkus Botaniku v Bezděkově, Lidice, Kladenský zámeček...
Odpovědět
Profilova fotka
Řešila jsem to samý. Tady v okolí chcípnul pes. Lidice se mi neozvali vůbec, Astra mi přišla dost drahá na to, jak to tam vypadá apod.. https://www.svatebniatlas.cz/ Tady jsem hledala já. Vybrali jsme tři místa nakonec - Hotel Pod Sluncem - Třebíz. - Hotel Lions - Nesuchyně a nakonec Modrá stodola - Horoměřice. Tuším, že i v Rakovníku nebo Slaným bylo něco pěknýho. Kdybyste chtěla, mám docela dost propočtů předběžnejch od hodně podniků v okolí, můžu dodat , pokud trefíte stejný místo :-D Už ani nevim kdo mi všechno psal, ale můžu dohledat v mejlech .
Odpovědět
Ahoj, moc děkuju. Astru jste zkoušeli taky, ale že by nás to nadchlo.. úplně ne. Přemýšleli jsme hodně podobně, i Třebíz jsme měli v merku. :-N Nakonec se řešení našlo samo ;-) , ozvala se kamarádka z Roztok, která provozuje restauraci "U Koruny". Obřad lze udělat na zahradě a oběd hned v restauraci. Bude nás cca 35, takže ideálně se k nim vejdeme. I pro případ ošklivého počasí je to uzpůsobeno. Svatby tam dělají často, takže ví, jak to chodí, je připravená na výzdobu v různých barvách. Takže to snad dopadne dobře :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karcal to je moc dobře, ať Vám to vyjde. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?