Můžu mít na obřadě na ruce zásnubní prsten?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaká zkušenost, co se týká zásnubního prstýnku na obřadu. Dostala jsem zásnubní prstýnek a chtěla bych ho mít při navlékání snubního. Je to vůbec povolené? ;-) Díky Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zásnubní prstýnek můžeš klidně mít, zakázané to opravdu není ;-) jen je otázka, jestli se ti povede sladit se snubákem....pokud ano tak v tom problém nevidím...Také jsem chtěla mít zásnubní na prstě, ale jelikož se mi nejspíš nepovede ho sladit se snubákem, tak ho před obřadem přesunu na pravou ruku a tam nejspíš zůstane... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám zásnubní už od začátku na prostředníčku, protože mi byl větší. Snubní jsme nechali udělat tak, aby se zásnubním ladil
Odpovědět
ja jsem zasnubni presunula na pravou ruku
Odpovědět
Povolené to určitě je, pro navlékání prstýnků žádný předpis není. Udělej si to tak, jak se ti to líbí, ve státech je běžné, že nevěsty mají zásnubní prsten na prstě zároveň se snubním, nevím, proč by to někomu mělo vadit.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já zásnubní přehodím buď na pravou ruku nebo ho schovám doma do krabičky, uvidím :-) ale rozhodně ho nebudu nosit se snubákem, bylo nám řečeno ve zlatnictví že pak se ty prstýnky vzájemně rychle odírají a poškozují. :-)
Odpovědět
Také jsem ho přendala na pravou ruku. Nejsou žádná pravidla na prstýnek, je jen na tobě, co s ním udělám. A já ho chtěla mít na obřad, tak jsem ho jen přendala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si svuj zasnubni prstynek sundam a navlecu treba az pozdeji.. taky si nechavam delat snubak aby ladil ke zasnubacku pac to planuju nosit cely zivot na jednom prste tak aby to nebylo jako pest na oko...
Odpovědět
Zdravím nevěsty, k těm prstýkům snubnímu a zásnubnímu , vím že v cizině tedy aspoň v Kanadě a v Americe je zcela běžné, že si nevěsty kupují právě zásnubní a snubní tak, aby seděly dohromady, mrknetely na zahraniční weby tak tak je to zcela bežné, že se naopak dokupuje prstýnek tak aby ladil k zásnubnímu a zpravidla se ty dva potom spojí dohromady a vytvoří jeden. Mám to přímo od zdroje, Já když byla na svatebním veletrhu tak někteří konzervativnější prodejci když jsem jim sdělila svoji představu dvou prstýnku na jednom prstě šli do mdlob:-) a sem tam jsme si připadala jak ufo.-) ale když ten můj zásnubáček je tááák krásný a přmo vybízí k tomu jej doplnit o snubní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?