Může se mnou jít k oltáři 3 leté dítě?

Profilova fotka
Ahojky :-) jelikož mi zemřel tatínek už před 20 lety, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli mě může k oltáři přivést můj 3-letý synovec? :-) Nebo ten člověk musí být plnoletý? Samozřejmě svědkem nebude :-) jde jen o přivedení k oltáři.. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to určitě může... my měli malého tříletého celý obřad s námi.... přišel s manželem, celou dobu s námi stál a poslouchal a nakonec dostal i prstýnek :) Takže si myslím, že přivést tě určitě může:) Jen bud připravená na různé dětské forky, které některé nevěsty dohání k šílenství :) Nám třeba malý oznámil že má rýmu ve chvíli, kdy oddávající začal svou řeč:) takže všichni záchvat smíchu, malýmu jsme nos utřeli a jelo se znova:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejla24 nemusí ;-) může tě tam přivést kdokoliv, můžeš jít klidně i sama... plnoletí musí být pouze svědci :-)
Odpovědět
@mejla24 Ahojky, k oltáři tě může přivést kdokoliv. Je to na tvém rozhodnutí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dík za radu holky ;-) To jste měli teda pěkně veselou svatbu weno86 :-D A hrozně se mi líbí že i malý dostal prstýnek, jste se spojili všichni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejla24 Určitě, bude to milé :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Přivést tě asi může kdokoli, ale smysl celého zvyku přivádění nevěsty a ženicha je jejich symbolické uvedení do stavu manželského někým, kdo v něm už je. Čili přivádějící by měl být nejen plnoletý, ale taky ženatý, vdaná. Čili vidím to na volbu mezi zachováním smysluplného rituálu a roztomilostí... ;)
Odpovědět
@mejla24 Opravdu bude to krásné. Známou vedli 2 neplnoletí synové, každý z jedné strany. Někteří tatínka nemají jako ty a nechají se vést družbou, maminkou, přítelem od maminky, dědečkem............Opravdu je to na tvém rozhodnutí. :-) A je to fakt, s dětmi u oltáře je sranda. :-) Budete rádi vzpomínat.
Odpovědět
Profilova fotka
Špunti u oltáře jsou super, uvolní atmosféru, tréma opadne, všichni se smějí... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?