Může mít muž za svědka ženu?

Zdravím :) tak co myslíte? Přítelovi vypadl mužský svěděk a honem nikoho nesežene, krom kamarádky ale nevím jestli to jde :-)
Odpovědět
proc by ne, ja mela za svedka meho bratra a manzel mel za sveho svedka svou sestru :-) jo, a vedla me moje maminka :-) (otec zemrel pred 12 lety)
Odpovědět
a proč né?? Určitě...nikde není psáno, že to musí být opačné pohlaví
Odpovědět
No jasně, že to jde a není to nic neobvyklého. Loni na svatbě bratra jsme taky byly dvě ženský svědkyně a nikdo se nad tím nepozastavoval :-)
Odpovědět
Je to naprosto jedno. My měli každý svou sestru. Tohle vůbec neřeš a nezatěžuj si s tím hlavu. I kdyby sis odchytla náhodného kolemjdoucího. :-D Kamarád se před pár měsíci oženil tak, že za svědky jim šly zaměstnankyně penzionu, kde byli zrovna ubytovaní. A další jim to fotil na mobil. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
určitě, stejně tak žena může mít muže za svědka, třeba bráchu nebo kamaráda. vůbec se s tím nezatěžuj :-)
Odpovědět
To už tu někde je, ale obráceně. Proč někdy řešíte takové kraviny 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
me ted napadlo... nevestu vede otec, to je jasny... a zenich jde sam nebo ho podle tradice ma taky nekdo privest? tchyne?.:))) ja jen abych nevedomky sve rodice nepripravila o nejakou akci na kterou se treba tesi:)))
Odpovědět
@myfairlady u nas me vede otcim ( s otemse nestykam) a ženicha vede jeho mamka :)
Odpovědět
@myfairlady Dnes už se to asi dělá všelijak, ale jinak by ho měla vést jeho maminka :-)
Odpovědět
Určitě, moje ségra šla kamarádovi za svědka ;-)
Odpovědět
já teda moc nechci, aby nás k oltáři někdo vedl....chci, abychom přišli sami. Ale pokud to bude přání a rodiče se na to budou těšit, tak to si uděláme tak, že přijdu sama (půjdu poměrně delší úsek po cestě) a dojdu k otci, který se mnou pak třeba ten zbylý kousek, pár kroků ujde, a předá mě ženichovi. ale snad na tom nebude trvat přítelova maminka:DDD že ho povede. měla bych pocit, že je nám šest a rodiče nás vedou do školy...z toho mám trochu husí kůži!! (a to poznamenávám, že rodiče i tchánovce mám strašně, strašně moc ráda!):)
Odpovědět
Profilova fotka
@myfairlady No nevim, ja v tom vzajemnem vedeni spis nez odvod do skolky vidim symbolicke predani. Tatinek me predava memu budoucimu muzi a mamminka zenicha predava symbolicky syna jeho nove zene. Je ale samozrejme na kazdem, jak si to udela :-) Muj tatka by z toho byl treba hodne spatny, kdyby me nemohl vest k oltari a nikdy jsem ani nepremyslela nad tim, ze by me nevedl..
Odpovědět
Článek se načítá
nasi nad tim prave vubec nic nerikaji...ale nechci aby byli nejak smutni....ono je to vlastne to jedine, co asi tam na te svatbe budou "delat"...a mozna to chteji, no....:)
Odpovědět
a proč ne?
Odpovědět
Profilova fotka
kohokoliv, kdo ma OP :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?