Může mě k oltáři vést náš 7-letý syn a předat ženichovi?

Ahojky, holky napište mi váš názor, nebo pokud jste zažily něco podobného??? Na svatbě nebudeme mít rodiče a tak mě napadlo, že by mě mohl vést k oltáři náš společný syn 7-letý a předal mě ženichovi? Nebo myslíte, že by bylo lepší, aby jsme šli všichni tři a pak syn zůstal stát před námi? Děkuji za vaše názory :-)
Odpovědět
Je to dobrý nápad, aby tě dovedlo tvé dítko. Jediný co, tak bych asi byla připravena, že kdyby se těsně předtím zatvrdil nebo byl ten den nevrlý, tak že půjdu sama..., když chlap bude stát už před oltářem, leda, že by pro vás přeběhl... :-D . Ale rozhodně bych to s klučinou konzultovala a poprosila ho o to, aby věděl, že je to čest a že ti na tom záleží, takže kdyby chtěl, že bys byla s tatínkem ráda... ;-) , ale blbý to určitě není, snad bych na to jen dopředu upozornila oddávajícího.
Odpovědět
jestli to tak chceš, nevidím na tom nic zvláštního. Já bych do toho nešla, tradice je že tě má předat někdo, kdo manželskou zkušenost už má. Jednou půjdu sama
Odpovědět
Profilova fotka
Mě vedl také náš dvouletý syn a sotva jsme vešli do kostela, tak se většině zaliliy oči slzami. Je to krásné. Pokud nejsi zastáncem tradic, které už jsou v dnešní době i zbytečné, tak v tom nevidím problém a věř, že pak za tuto variantu budeš ráda. já jsem moc pyšná, že to náš prcek zvládl a opravdu důstojně semnou kráčel uličkou. Sedmiletý kluk si myslím to zvládne levou zadní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě povede taky můj syn a moje sestra dokonce šla s miminkem v náručí. chvíli před tím měli vítání občánků a svatba byla pro nás překvapením :)
Odpovědět
je naprosto něco úžasnýho že tě syn odvede, bude cítit, že je důležitá osoba . bude to moc dojemný
Odpovědět
Profilova fotka
Já také neměla otce na svatbě a taky jsem chtěla po synovi aby mě vedl, ale nechtěl. Chtěl nám držet a přinést prstýnky, tak jsme ho nenutili a nakonec mě vedl dědeček. Docela mě naši prcci překvapili, jak se na svatbu těšili a jak se angažovali. Jsou to miláčkové a na nějaké tradice se vykašly, je důležité aby to bylo podle tebe a aby ty jsi byla spokojená. ;-)
Odpovědět
co by nemohl?:-) rodiče to určitě pochopí a bude to dojemný a navíc - kdyby se k vám přidal ještě tatínenk, tak by se v té uličce už upřímně nedalo ani hnout:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete cokoliv si usmyslíte :-) Nebudeš přece dělat něco, co nechceš, jen proto, že ti to někdo napíše na fóru nebo ti to poradí závistivá tetička :-) Já bych do toho nešla, protože malé dítě tě "nevede", ale ty vedeš je, prostě se mi to nikdy moc nezdálo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Jasne!
Odpovědět
muze me to nabizely jelikoz muj otec tam nebude nechci ho tam bylo by to pro ostudu volila jsme mezi synem a nevlastnim tatou tak me povede nevlastni otec a az dojetim brecel
Odpovědět
určitě může. Nám nabídli, jestli chceme jít s dětmi společně - když už je máme. A bylo to něco krásnýho, všichni dojatí a my pyšní, že je můžem zařadit do obřadu, když už jsou jednou naší součástí a všichni o nich ví. A zvládly to bravurně a do uličky jsme se s dvěma dvouletými dětmi mezi námi v pohodě vlezli 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já taky plánuji, že mě povedou moje dvě děti (kluci). Jednomu je 10 let a druhému 2 roky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
určitě, neváhejte, myslím , že to bude krásné a hlavně hodně dojemné, úplně Vám závidím ;o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?