Místo na venkovní obřad + mokrá varianta v okolí Frýdku-Místku

Nevěsty z Beskyd - kde jste měly venkovní obřad? Už jsem prošla fórum a našla různé terasy hotelů, kde pak byla svatba, popř. Prašivou nebo nějaký park ve městě. Hledám ale spíše nějaký lesík, místo dál od civilizace, kde se dá přiblížit autem a pak třeba dostat krátkou procházkou, plus k tomu nějakou mokrou variantu - architektonicky zajímavé světlé prostory, aby to nebyl úřad ani kostel.
Odpovědět
Nikdo nic? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Chtela jsem obrad zasadne venku, ale pani na matrice me premluvila na prohlidku Janackovy sine ve Frydlantu a musim rict, ze krasna velka svetla, moc hezka sin. Na obrad mas hodinu za 1500 mas kvetinovou vyzdobu i zivou hudbu. Takze jsme se rozhodli pro tuto variantu. Venku u mista hostiny by jsme museli zadat o povoleni mesta plus vyzdobu plus hudbu.
Odpovědět
@clarkaa Jojo, tam už jsem na jedné svatbě byla a je to tam hezké, ale trochu mimo trasu na hostinu (Těrlicko), navíc už se tam brali kamarádi. Kde jste to chtěli mít venku?
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko v Malenovicich Pod Borovou mame hostinu, tak jsem chtela i obrad na namesticku. Ale mela jsem strach z hluku projizdejicich aut nebo tak neco
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?