Místa na venkovní svatební obřad - Beskydy a okolí

Máte nějaký tip na pěkné místo pro venkovní obřad v Beskydech (okolí F-M, Frýdlant n.O....)? Les, palouček, kaplička, vyhlídka.... Hostina bude jinde, hledáme už jen místo, ideálně aby tam byla i mokrá varianta (altánek, stříška...). Děkuju moc za všechny nápady :-)
Odpovědět
Mám uplně ten stejný problém. Vždy jsme našli jenom místo, kde to jde buď jenom venku nebo jenom vevnitř. Chtěli jsme FnO, ale tam prý nebude v daný termín matrikářka. Pokud seženeš nějaký tip, moc ocením :). Hostinu máme právě ve FnO v Hospodě pod Borovou. Obřad chceme mít hlavně venku, ale pokud by se pořasí opravdu nepřálo, tak je zapotřebí mít i tu vnitřní variantu :).
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli obřad v zámeckém parku v Paskově. Můžu jen doporučit, organizace byla úplně skvělá, mezi svatbami nechávají dvouhodinové rozestupy, aby se hosté navzájem nemíchali, jsou velmi ochotní a ve všem vyšli vstříc. Navíc je to opravdu fotogenické místo :) není to vůbec profláklé jako obřady na zámku ve Frýdku, myslím, že moc lidí neví, jak hezké to tam je. Při dešti nabízejí obřad v obřadní síni v zámku. Co vím, altánek pro mokrou variantu svatby venku nemají.
Odpovědět
A co Trojanovice u památníku?
Odpovědět
No ten Paskov byl taky ve hře... kouknu na to, díky za tip.
Odpovědět
@mikinkacs kde přesně to je? zkusím pohledat, sice je to trošku dál, ale kdyby to bylo opravdu hezké tak by to stálo za to. :)
Odpovědět
@zu_za_na pošlu SZ
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@dalila6 Zdravím prosím mohla bych se zeptat na více informací ohledně toho obřadu v zámeckém parku v Paskově? Děkuji
Odpovědět
@nikol311 Ahojky, co přesně bys chtěla vědět? My jsme byli opravdu spokojení. Nevím jak to tam je teď po roce a půl ale měla jsem na základě domluvy s nimi pocit, jakože si fakt můžu vymyslet cokoliv a že mi vyjdou vstříc. Vzpomínám si, že matrikářka vyprávěla o nějakém obřadu, který snoubenci chtěli mít nehledě na okolnosti venku. Říkala že je jim to jedno, že i kdyby pršelo si s panem starostou a tou knihou nebo co se to podepisuje stoupnou pod deštník, a že to nebudou řešit. My jsme ale žádné zvláštní požadavky neměli, hudbu a výzdobu jsme měli jejich a i místo přímo v tom parku jsme vybrali podle jejich doporučení. Takže tak :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?